banner vobu 750x100
Адрес
м.Ужгород,вул.Заводська 12
Главный телефон
(050) 432-15-37Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(050) 432-15-37
Фотографии (5)
Виконуємо роботи різної складності по облаштуванню басейнів ,терас,фасадів з найсучашніших та довговічних матеріалів,термін експлуатації яких починається від 30 років!
Імпрегнація деревини.
Імпрегнація полягає в захисті деревини зовнішнього атмосферного впливу за допомогою хімічних засобів. Захищати деревину можна різними способами – поверхневим методом, методом занурення або просочуванням її під тиском. Однак єдиним і найбільш ефективним методом обробки є просочування її під тиском. Деревина наділяється адгезійними властивостями до потенційних загроз біологічної корозії і стає матеріалом практично незнищуваним. Незахищеною, вона є об’єктом атаки комах, дії грибків і бактерій. Тільки глибинна обробка деревини дає 100% гарантії доброго стану дерев’яної конструкції через десятиліття.
Процес імпрегнації деревини, або «вакуум-тиск-вакуум», складається з декількох етапів. На першому етапі процесу початковий вакуум видаляє повітря з клітин деревини. Потім камера заповнюється захисною речовиною компанії "Обермайєр" Німеччіна. На наступному етапі гідростатичний тиск змушує захисний склад проникати глибоко в структуру деревини. На наступному етапі вакуум видаляє залишки захисного складу з поверхні деревини. Знижений тиск усередині деревини втягує захисний склад з поверхні. У підсумку компоненти імпрегнанти фіксуються в структурі деревини таким чином, що їх стає практично неможливо видалити. Деревина отримує довготривалий захист.
Карта