banner vobu 750x100
Адрес
м. Ужгород, вул. Мукачівська, 10
Главный телефон
(0312) 44-16-15, (050) 901-16-08, (063) 238-93-34, (096) 995-78-73Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Двері КОРСА створені з найбільш високоякісних матеріалів які повністю відповідають світовим стандартам. Завдяки цьому приміщення стають більш комфортними для роботи та проживання. Великий вибір різних дверей виробника представляє можливість підібрати ідеальний варіант для кожного приміщеня або будівлі.

Вхідні металопластикові двері
Вхідні металопластикові двері відрізняються особливою міцністю і посиленим армуванням, що додає конструкції максимальну жорсткість.

Підвищена зламостійкість металопластикових вхідних дверей забезпечує установка міцної антивзломної фурнітури і надійний склопакет.

Замок надійно фіксує стулку дверей, а дверна фурнітура володіє декількома точками замикання. Якщо встановлені двері з трьома точками замикання, конструкція щільно притискається до рами, зменшуючи повітропроникність.

Встановлений у дверях КОРСА склопакет може бути двокамерним або однокамерним, тонованим і енергозберігаючим.

Алюмінієві двері

Алюмінієві двері - це окремий клас конструкцій, який відрізняється можливістю виготовлення дверей великих габаритів. Алюмінієві двері легко витримують більше навантаження в процесі експлуатації і часто монтуються у фасади, різні вхідні групи, капітальні прорізи.

Залежно від того, встановлений в таких дверях термомост або ні, двері з алюмінію поділяють на "теплі" і "холодні".

До першої категорії відносяться двері для приміщень, що відокремлюють теплі кімнати від холодного коридору. Конструкція відрізняється надійним подвійним ущільненням по контуру стулки. "Холодні" двері частіше встановлюють в торгові павільйони, тамбури, фасади.

Двері КОРСА - це не тільки висока якість, екологічність, стійкість до агресивного середовища, але і тривалість терміну служби, міцність і надійність, можливість встановити будь-яку фурнітуру.

Нестандартні двері

Нестандартні двері. Цінителі індивідуальних архітектурних проектів можуть вибрати серед металопластикових дверей різновиди конструкцій, які підходять під дизайнерське рішення будинку або особняка. Це різні нестандартні двері, що мають форму арки або полуарки, овалу, трикутника, трапеції, прикрашені звичайними або ламінованим склопакетами. Такі двері виглядають естетично і оригінально, доповнюючи архітектурний вигляд будинку.
Карта