banner vobu 750x100
Адрес
Ужгород, вул. Льва Толстого, 33
Главный телефон
(0312) 61-56-54Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Ключовою перевагою компанії «Світ паркету» є майстер-група, яка допоможе на основі Ваших побажань здійснити правильний вибір покриття для підлоги та майстерно встановити його. Комплекс виконуваних робіт включає монтаж та демонтаж усіх видів покриття, підготовка основи (шліфовка, фрезеровка та нівеліровка стяжки, нанесення гідроізоляції), лакування, тонування, роботи по обробці матеріалу та додаткові послуги (доставка товару). Ми гарантуємо якість продукції та виконання робіт.

«Світ паркету» - це мережа магазинів по Україні, яка для заохочення клієнтів постійно проводить акційну політику.

Ми сподіваємось, що Ви будете задоволенні якістю, асортиментом та ціною товарів та послуг, що надає компанія «Світ паркету».

Компанія «Світ паркету» вже понад 10 років є одним з лідерів продажу паркету, паркетної дошки та паркетної хімії в Україні. Основою успіху компанії є широкий асортимент продукції, європейська якість, помірні ціни, кваліфікований персонал, який виконує за бажанням весь цикл паркетних робіт.

«Світ паркету» є представником таких підприємств-виробників, як Baltic Floor (Польша) та Stauf (Німеччина), також широко представлена продукція українських, німецьких, бельгійських, іспанських та італійських виробників.

Основною місією компанії є прагнення донести тепло в Ваш дім за допомогою красивої та якісно виконаної підлоги. У мережі паркетних салонів представлено традиційний штучний паркет (близько 150 найменувань), художній паркет, палацовий паркет, паркетну дошку, масивний паркет, ламінований паркет, паркетну хімію та оздоблення. Окрім того, Ви маєте змогу придбати плінтус українських та європейських виробників, який додасть логічної довершеності інтер’єру.
Карта