banner vobu 750x100
Адрес
г. Ужгород
Главный телефон
(093) 058-07-23, (066) 502-82-13Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Термін «євроремонт» протягом декількох років часто використовується в нашому житті. Що ми розуміємо під цим словом?

Давайте почнемо не з технічних подробиць, а з'ясуємо зміст цього слова в повсякденному житті. Вважають, що євроремонт -- це красиві пластикові розетки та багети різних типів, закріплені близько до стелі, пофарбовані гіпсокартонні стіни та стелі збудь-якими формами та конструкцією,а також вбудованим освітленням. Євроремонтом називають білі та різнобарвні стіни та стелі в офісі,квартирі або котеджі, виконується він з імпортних матеріалів.

Радує те, що останнім часом мода до використання приставки «євро» проходить і в оголошеннях усе частіше використовують характеристики «якісний ремонт» або «ексклюзивний ремонт».

Отже, далі ми продовжимо використовувати визначення «євроремонт» і поговоримо про його відмінності від простого ремонту. Насправді, головна відмінність у тім, що євроремонт -- це цілий комплекс робіт зі зміни дизайну інтер'єра квартири або нового приміщення, офісу і т.д.

Для тих, хто очікує чогось більшого чим тільки гладкі та одноманітні стіни та стелі. Це вироби, які дозволяють підкреслити індивідуальність споживача і в той же час надасть інтер'єру вишуканості та наповненого характеру.