banner vobu 750x100
Адрес
Тернополь
Главный телефон
(098) 806-00-46Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Цена услуги от (грн)
9500.00
Фотографии (5)
підприємство «рrzewodnik» пропонує буферні ємності (теплообмінники) об"ємом від 400л - до 10700 л. власного виробництва ( під замовлення любий об"єм відповідно до ваших потреб)
котел експлуатується на оптимальній потужності при повному згорянні палива, а буферна ємність акумулює тепло для подальшого використання, як наслідок високий ккд та економічність (паливо не тліє – а віддає максимум тепла), майже завжди відсутні залишки палива в камері згоряння, зменшується кількість загрузок. збільшується ресурс роботи котла, так як при високій температурі горіння сажа не осідає на стінки його камери згоряння, також це підвищує його екологічність. покращується безпека експлуатації твердопаливного котла, надлишок тепла аккумулюється в буферній ємності запобігаючи перегріванню, наявна постійна циркуляція води, навіть при закритих термостатичних клапанах на приладах опалення. акумуляційна ємність накоплює теплову енергію від сонячних батарей для використання в будь-який час доби та робить неможливим їх перегрівання. акумуляційна ємність дає можливість ефективного використання кількох джерел тепла (котли на тверде паливо, сонячні батареї, камін з водяною сорочкою, тепловий насос, газовий котел) и синхронізувати їх работу.
аккумуляційна ємність виготовлена з чорної сталі, ємності з вбудованим верхнім теплообмінником із харчової нержавіючої сталі аisi 304 з діаметром труби змійовика 25, 32, 40мм, і з нижнім теплообмінником із чорної сталі, чи без нього, ізоляція виконана з м"якого пінополіуретана 7 см . для підключення другого джерела теплової енергшії використовується нижній теплообмінник виготовлений із чорної сталі. наприклад, для підключення сонячних колекторів. обшивка виготовлена із штучної шкіри. крім того всі моделі фольгуються для більшого збереження тепла.
організація також проводить монтаж придбаного у нас обладнання та здійснює його безкоштовну доставку. для оптових покупців діє система знижок.