banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль, вул. Текстильна, 28
Главный телефон
(0352) 42-14-89, (096) 211-07-48, (0352) 42-94-29, (097) 131-61-51Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Наша професійна команда окрім основної роботи як будівництва та ремонт, зокрема заливання фундаменту та монолітних каркасів, мурування стін, перекриття дахів, штукатурні, оздоблювальні та фасадні роботи, тощо, виконує демонтаж непотрібних перегородок, офісів, виробничих чи житлових приміщень.

Усім нам хочеться проводити час в комфорті і затишку. Але часто виникають ситуації, коли хочеться щось поміняти в рідних стінах, зробити будинок затишнішим і просторішим. Для того, щоб звільнити простір у квартирі, офісі або будинку, досить зробити демонтаж стін або злам перегородок.

Наш колектив складається з професійних робітників з великим досвідом виконання подібних робіт. Побутує стереотип, що демонтаж - це проста робота. Але насправді демонтажні роботи - це не просто руйнування будівельних конструкцій, а професійна і грамотна підготовка будівлі до подальшого відновлення або ремонту.

Це одна з найбільш трудоємких та складних будівельних робіт. Існують певні правила по проведенню демонтажних робіт, їх недотримання може поставити під загрозу життя людей, які в майбутньому оселяться або працюватимуть у будівлі. Але відсутність подібних ускладнень гарантована тільки у разі, якщо Ви скористаєтеся послугами досвідченої організації.

Компанія "Шозда" працює у цій сфері ще з 2001 року і успішно несе відповідальність за якість робіт. Ми готові не лише взятися за будь-який проект, але і проаналізувати його з метою визначення можливих складнощів, або взагалі неможливості виконання тих або інших робіт.

Тут потрібний професійний підхід, використання сучасних технологій і новітнього технічного устаткування. Завдяки цьому і наявності сучасного спеціалізованого інструменту ми здатні зробити будь-який демонтаж у гранично стислі терміни. З нами Ваші мрії стануть реальністю! Ми готові виконати знесення стін будь-якої складності Вашого приміщення.

Зверніться до нас і ми обов'язково домовимося, наші люди дадуть відповідь на усі Ваші питання і підкажуть, як краще виконати демонтаж перекриття чи демонтаж перегородок.

Наша робота - це надійність і безпека.
Карта