banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль, вул. Микулинецька 3а
Главный телефон
(096) 474-09-57, (095) 890-50-97Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Високоякісний дизайн квартир не полягає в тому, щоб поміняти шпалери, віконні рами, покриття на підлозі і переставити меблі.

Перш, ніж розробити якісний дизайн інтер'єру квартир, слід визначити характер майбутнього інтер'єру кожної кімнати і всієї квартири, з'ясувати, в якому стилі повинна бути оформлена квартира. У цьому випадку на допомогу прийде дизайнер квартир, який, розпитавши клієнта, створить оптимальний дизайн інтер'єру.

Якщо вам потрібен професійний дизайн квартир і його практичне втілення - звертайтеся до нас! Ми гарантуємо високу якість своєї роботи! Завдяки таланту та професіоналізму дизайнерів квартир, всі елементи облаштування в будинку будуть розташовані зручно і ергономічно. Головне при розробці дизайн - проекту це створення комфортного середовища та оптимальних умов для життєдіяльності людини. Все це і визначає зовнішній вигляд інтер'єру і його стиль.

Також наша компанія пропонує Вам комплексний ремонт квартир, дач, котеджів, офісів з дотриманням всіх будівельних технологій. Гіпсова штукатурка машинним методом. За допомогою гіпсових штукатурок обробляють як звичайні цегляні так і бетонні, керамічні, силікатні стіни.
Карта