banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль, вул. Миру, 2
Главный телефон
(0352) 53-51-55, (0352) 43-43-96Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Кондиціонери і спліт системи – це сучасне і надійне устаткування для кондиціонування повітря. В нас Ви зможете купити кондиціонери для будинку, квартири або офісу. Наші кондиціонери - це комфорт і затишок у вашому будинку у будь-який час роки, а так само чудовий настрій від спілкування з професіоналами.

Якісний монтаж кліматичного устаткування, застава правильної роботи систем кондиціонування. Всі монтажні роботи проводяться після розробки і узгодження інженерно-проектної документації.

Кваліфіковані бригади монтажників компанії «Нортон» швидко і якісно проводять монтаж систем кондиціонування. Монтаж проводиться у відповідності проектній документації, нормативних документів відповідних розділів, заводськими інструкціями виробнику устаткування.

Наші монтажники заходять на об'єкт, в своєму розпорядженні мають весь комплекс професійного інструменту і використовують високоякісні витратні і кріпильні матеріали.

Установка кондиціонера починається з грамотного вибору місця монтажу відповідно до вимог Замовника.

Оптимальне розміщення кондиціонерів, правильний підбір потужності, типа і надійності устаткування це перший крок до досягнення комфортного мікроклімату Вашого приміщення. Співробітники фірми Нортон завжди допоможуть прийняти оптимальне рішення в підборі і установці кондиціонера.
Карта