banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль
Главный телефон
(097) 917-06-25Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Цена услуги от (грн)
80.00
Фотографии (1)
пропоную професійний монтаж даху.
ЯКІсно та професійно змонтувати дах можна тільки при наявності грамотно та детально зробленого проекту.тільки на основі проеккту можна підрахувати кількість заготовок з яких будуть зроблені конструктивні елементи. також при хорошому проекті всі деталі та вузли можна переглянути в 3д моделі що дозволяє на стадії проекту внести всі необхідні зміни та поправки а також мінімізувати витрати на матеріали і купити тільки те що дійсно потрібно.
ПРОфесійний монтаж даху не можливо виконоти без наявності відповідного фаху освіти навиків та досвіду людидини яка візьме відповідальність за поставлену перед ним задачу.
ЯКІСНА РОБОТА не можлива без спеціалізованого та професійного інструменту...
і ті чудові люди які гарантують швидко якісно і не дорого зробити вам дах використовоючи тільки побутові інструменти і маючи мінімальне уявленя про свою роботу вам можуть( наламати дров) за які прийдеця платити ВАМ.
ТОМУ ДОВІРЯЙТЕ БУДІВНИЦТВО ВАШОГО ДОМУ ТІЛЬКИ БУДІВЕЛЬНИКАМ ЗА ФАХОМ І ЗА ПОКЛИКАНЯМ.

Отзывов (1)

★★★★★

ХОРОША БРИГАДА
Виникла потреба перекрити дах. натрапила на дане оголошеня .Передзвонила в цейже день підїхав Олександр на компютері змоделював майбутній дах .підрахував кількість матеріалів.озвучив кінцеву вартість.оплату розділив на 2 етапи але гроші брав на перід під росписку.що спочатку насторожило.але вкінцевому результаті виконав усі зобовязаня.роботу виконали якісно і обумовлений термін.Проблем ніяких не виникло.Рекомендую.

Оставить отзыв