banner vobu 750x100
Адрес
м.Тернопіль, вул. Довженка, 18
Главный телефон
(035) 243-80-30Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(035) 243-82-81
Фотографии (1)
Підприємство «РИФ» розпочало свою діяльність в 1993 році. За час роботи фірма «РИФ» стала широко відомою не лише в Тернополі, а й у всій Україні.

Широкий спектр продукції, яку виготовляє наша фірма, а також помірна ціна та висока якість приємно дивують замовників і дилерів.

В 1994 році однією з перших на Україні фірма «РИФ» спільно з німецькою фірмою "ALULUX" розпочала виробництво та встановлення ролетних систем різного роду, які видрізняються високою якістю та відмінним дизайном. Сьогодні «РИФ» — це високотехнологічне підприємство з сучасним комп’ютеризованим обладнанням та досконалою технологією виробництва.

Основним напрямком виробничої діяльності фірми є виготовлення вхідних дверей різних розмірів та дизайну. Підприємство самостійно виготовляє декоративні панелі дверей, оздоблені шпоном, пластиком чи полівінілхлоридною плівкою. Обладнання для нанесення порошкового покриття забезпечує надійний захист металічного каркасу дверей від корозії.

На відміну від багатьох виробників, підприємство «РИФ» пропонує продукцію не тільки стандартних розмірів, а й виконує замовлення на виготовлення дверей нестандартних розмірів та дизайну. Зокрема, у багатьох храмах Західної України встановлені двері, виготовлені саме нашою фірмою.

Всі двері нашого виробництва успішно витримали пожежні випробування в спеціалізованій лабораторії «Пожтест» і мають усі необхідні сертифікати. В 2008 році продукція нашої фірми була удостоєна нагороди «100 кращих товарів України».

Крім виробництва вхідних дверей, підприємство «РИФ» виготовляє також іншу продукцію. Зокрема, шафи-купе, алюмінієві розсувні системи балконів та лоджій, автоматичні гаражні ворота, захисні ролети з дистанційним керуванням та багато іншого.

Досвідчені менеджери нашого підприємства, які з особливою увагою ставляться до кожного замовлення, допоможуть підібрати двері, які задовольнять вимоги найвибагливішого клієнта.