banner vobu 750x100
Адрес
м. Тернопіль, вул. Коцюбинського, 6
Главный телефон
(098) 320-29-29Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(035) 242-07-20
Фотографии (1)
Безпека квартири або будинку зараз забезпечується різними методами: за допомогою сигналізації, віконних решіток. Але засіб захисту, про який потрібно задуматися в першу чергу — це вхідні двері. Броньовані двері є одним з найбільш доступних засобів безпеки Вашого будинку.

Крім цього, вхідні двері залишаються невід'ємною частиною інтер'єру. Обробка металевих дверей може бути різною — від стандартної до елітної: кожвініл, ПВХ плівка, порошкове покриття, декоративні панелі, ковані елементи, вітражі. Вибираючи броньовані двері, потрібно знати, що обробка металевих дверей умовно поділяєть на «холодну» і «теплу», а також стійку і нестійку до зовнішнього середовища.
Проведемо замір, привеземо, зробимо монтаж та надамо гарантію.

До вхідних дверей завжди пред'являлися підвищені вимоги та приділялася висока увага. Адже, вхідні двері в приміщення - це перше, що бачите Ви, Ваші гості та знайомі. Це Ваша візитна картка, основна прикраса Вашої оселі, яка показує Ваш статус, стиль та смак, формуючи враження про Вас.

Крім того, на вхідні двері, в першу чергу, покладається функція захисту, адже кожна людина прагне бути в безпеці в своєму особистому просторі. Тому вхідні двері мають бути надійними та міцними, відповідати найвищим вимогам, аби зберегти нас в безпеці, перешкодити проникненню бандитів та крадіїв - небажаних гостей. Тому, обираючи вхідні двері, ми дбаємо про свою безпеку та безпеку нашої родини. Найнадійнішими з вхідних дверей є броньовані вхідні двері.

Наша компанія "СВР" виготовляє броні двері за найсучаснішими технологіями, використовуючи лише якісні матеріали. Ми доставимо вхідні двері в Івано-Франківськ, Тернопіль, та будь яке інше місто України. Для оздоблення дверей використовуємо цінні породи, ПВХ плівку, кожнівіл, ламінат, порошкове покриття, ковані елементи та інші матеріали.

Наші броньовані металеві двері взломостійкі, протипожежні, зберігають тепло в квартирі, захищають від небажаних шумів, завдяки використанню накладок з МДФ, натурального дерева, встановленню гумового ущільнювача, який, крім всього, захищає приміщення від пилу та протягів.

Замовляйте якісні металеві вхідні у нас - ми гарантуємо цілісність та безпеку Вашого майна.