banner vobu 750x100
Адрес
Луцк, пр. Соборности, 22
Главный телефон
(068) 108-85-44Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Дизайн- мета і спосіб композиційного формотворення середовища життєдіяльності людини і суспільних груп. Творча діяльність, спричинена потребами екосистеми і споживання, спрямована на формування гармонійного середовища життя.

(Орест Хмельовський)

Дизайн-бюро «Епатант» займається дизайном архітектурного середовища. Ми надаємо послуги дизайн-проектування інтер’єру, екстер’єру, ландшафтного дизайну і будівництва «під ключ». У нас працюють спеціалісти в галузі дизайну, архітектури та будівництва, тому всі наші проекти функціональні, стильні, підкреслюють індивідуальність кожного замовника. Ключовими поняттями в нашій діяльності є гармонія і функціональна організація простору.

Тому на стадії дизайн-проектування ми використовуємо фотореалістичну візуалізацію, яка дає можливість замовнику оцінити вишуканість наших ідей, внести корективи і швидко побачити втілення своїх побажань. На етапі авторського нагляду у ході будівельних робіт ми забезпечуємо контроль за відповідністю дизайн-проекту.

Процес візуалізації ідей захоплює не тільки нас, але й наших замовників. Співпраця з нами базується на взаєморозумінні і довірі. Ми укладаємо договір для конкретизації завдання на дизайн-розробку, на основі якого розробляється дизайн-проект, формується ціна і терміни виконання.

Ми не продаємо будівельні матеріали, меблі та інші аксесуари, які користуються попитом у дизайні інтер'єру. Тому Ви не ризикуєте отримати дешевий дизайн з дорогих матеріалів. Всі атрибути інтер’єру підбираються відповідно до Вашого бюджету і Ваших особистих вподобань. Ми вдало застосовуємо новітні технології, а також старі, перевірені часом.

У нас немає улюблених кольорів і стилів у дизайні, ми вважаємо, що це суб'єктивні речі і їх не можна нав'язувати. Разом з тим, ми переконуємо наших замовників у правильності та професійності наших рекомендацій у випадку, якщо їхні вимоги суперечать грамотному дизайну і будівельним нормам. У нас індивідуальний підхід, і якщо Ви з нами працюєте, можете бути певні, що Ваш дизайн дійсно ексклюзивний.

Якщо ми розробляємо дизайн житла, то це означає, що інтер’єр буде не просто гарний, а в ньому буде затишно і комфортно жити.

Якщо ми розробляємо інтер’єр ресторану, бару чи кафе, то він буде відрізнятися новизною дизайну, фірмовим стилем, і, крім відповідних норм, у ньому будуть враховані модні тенденції та смаки потенційних відвідувачів.

Якщо ми проектуємо дизайн інтер’єру офісу, то ми зробимо все для того, щоб створити комфортні робочі місця, забезпечити сприятливу психологічну атмосферу для працівників та клієнтів, підвищити іміджевий статус компанії.

Якщо ми беремось за дизайн-розробку інтер’єру магазину, бутіка чи іншого торгового закладу, то крім норм, ефективного розміщення товарів при цьому будуть враховані психологічні аспекти, забезпечене оригінальне представлення брендів, світлодизайн, та створені всі умови для того, щоб у покупців виникало бажання відвідувати цей заклад якомога частіше.
Карта