banner vobu 750x100
Адрес
Луцьк
Главный телефон
(063) 847-90-04Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(097) 999-87-61, (063) 020-98-06
Найкращий спосіб покращити свою прибудинкову територію — звернутись до професійного дизайнера. Раціонально використати простір, стиль, баланс, структуру та пропорцію, а також втілити оригінальні ідеї у Вашому саду чи на подвір’ї допоможе ландшафтна студія "Green Leaf" ("Грін Ліф"). Ми вважаємо, що гарний дизайн прибудинкової території є необхідністю, а не розкішшю. Ось чому пропонуємо доступне, фіксоване ціноутворення на початку нашого проекту.

"Green Leaf" здійснює облаштування й сезонний догляд за прибудинковою територією, місцями відпочинку, садами, надає широкий спектр послуг у створенні ландшафтного дизайну:

підготовку прибудинкової території до влаштування рулонного газону та посіву газону
облаштування території — рокарії, альпійські гірки, декоративні водойми
висадку декоративних рослин і дерев
влаштування рулонного і сіяного газону
посипку декоративною крихтою та корою
3D-проектування
Здійснюємо розробку, встановлення і сервісне обслуговування систем автоматичного й напівавтоматичного поливу на садових ділянках, громадських територіях, спортивних майданчиках.

Пропонуємо:

контролери, дощовики, клапани
датчики і комбіновані метеостанції з датчиками дощу, заморозків, вітру тощо
Також здійснюємо сезонний догляд за прибудинковою територією:

аерацію і стрижку газонів
підстригання й формування декоративних рослин
Наші дизайнери — професіонали, які знають все про ландшафтну і будівельну техніку, а також про рослини і їх зростаючі звички.

Дизайнер візьме до уваги, як Ви та Ваша сім’я хочете використовувати сад, який плануєте бюджет, стиль, матеріали. Створить креслення і надасть точні пропозиції для реалізації схеми. Остаточний дизайн буде намальований в масштабі, щоб Ви чітко розуміли, як виглядатиме Ваш сад. Разом з нашим дизайнером Ви зможете підправити можливі недоліки й затвердити остаточний варіант.

Довірте справу професіоналам і насолоджуйтеся садом Вашої мрії.