banner vobu 750x100
Адрес
м. Луцьк
Главный телефон
(096) 947-06-51Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(097) 762-67-16
Цена услуги от (грн)
250.00
Фотографии (1)
Виконуємо всі види висотних робіт з використанням методів промислового альпінізму.Основні напрямки діяльності:- Комплексна теплоізоляція приміщень (Утеплення будинків та квартир), утеплення фасадів, перекриттів, дахів, балконів, вікон, дверей.

- Монтаж балконних дашків- Усунення затікань балконів, лоджій.- Ремонт ринв, водостоків, вертикальних водостічних труб, водостічних воронок, чистка водовідвідних комунікацій.- Монтаж та демонтаж металоконструкцій, супутникового обладнання, зовнішньої реклами, кондиціонерів, вентиляційних систем.

- Очистка та фарбування металоконструкцій будь-якого типу: дахів, куполів, ангарів, резервуарів- Фасадні роботи: чистка та ремонт фасаду, штукатурні роботи, протигрибковий захист, ґрунтування та фарбування фасадів.

Ми готові в будь-який, зручний для Вас час, надати необхідну інформацію, яка стосуєтьтся технології та методу виконання робіт.Співпраця з нами розпочинається з безкоштовного виїзду спеціаліста на об’єкт для консультації та визначення об’єму робіт.