banner vobu 750x100
Адрес
м. Луцьк
Главный телефон
(095) 576-78-59Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(098) 515-57-81
Фотографии (1)
Виконання будівельних, ремонтних (євроремонти будь-якої складності), сантехнічних, електроремонтних та фасадних робіт. Можливість співпраці з державними установами (школи, дитсадки і т.д.).

Отзывов (3)

★★★★★

я доволен
Мне сделали дом все супер никаких претензий
★★

До халтури
На рахунок слова "уроди" погарячкував, вибачаюсь, був на нервах. Але суті це не змінює - за свою роботу треба відповідати, особливо за неякісно виконану.
★

ХАЛТУРА
Ніколи не наймайте цих уродів! Це просто жах! Деруть шалені гроші, а в результаті через місяць-другий отримуєте повний букет геморою!!! Особисто у мене після їх "майстерної" роботи на стінах і потолках пішли тріщини, арки - це взагалі окрема історія - перероблювали разів 5! Але самий жир - це проводка під гіпсокартоном - а точніше її відсутність! Тобто провід є, а ФАЗИ НЕМАЄ!!! Коли я зробів отвір і добрався до місця вірогідної скрутки проводів, проводи просто були склеєні ізолентою, але не під'єднані!!! На всі дзвінки з приводу халтури відповідь одна - ми вам зробили так, як домовлялись, перероблювати ніхто нічого не буде, і взагалі треба молитися, що вони вам щось робили. Р.S. Звати цю банду Валік і Максим, перший худий і хитрий, інший крепший, носить "метальові" футболки.

Оставить отзыв