banner vobu 750x100
Адрес
м. Івано-Франківськ, вул. Деповська, 97
Главный телефон
(067) 314-44-40Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Студія ландшафтного дизайну «Станіславський двір»
володіє значними перевагами перед своїми конкурентами. У нашій студії трудяться виключно висококласні ландшафтні дизайнери з профільною освітою і багаторічним досвідом роботи.

Щоб виконати роботи з ландшафтного дизайну та озеленення вашого саду, ми використовуємо тільки якісні матеріали. На кожну нашу ділянку ми складаємо індивідуальний і ексклюзивний проект ландшафтного дизайну, який враховує всі побажання замовника, кліматичну зону, рельєфні особливості, а також особливості ґрунту і природних процесів розвитку ландшафту.

Спектр послуг, які пропонує студія ландшафтного дизайну "Станіславський двір", включає всі види робіт з ландшафтного дизайну та озеленення вашої ділянки, починаючи від створення проекту з оригінальними рішеннями по плануванню і геопластиці ландшафтних ділянок, ландшафтної архітектури і дизайу, пристроїв інженерних систем, дитячі ігрові майданчики та спортивні зони, штучні водойми і фонтани, басейни та інші приклади аквадизайну, садово-паркові скульптури, постачання рослин, газони і квітники, флористика, благоустрій та озеленення територій і до повного втілення завершуючи гарантійним, а при бажанні замовника, також і постійним обслуговуванням вашого саду.
Карта