banner vobu 750x100
Адрес
м. Івано-Франківськ, вул. Військових Ветеранів, 10а
Главный телефон
(0342) 72-17-95, (050) 434-42-59, (097) 879-02-36Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (2)
Ековату "Юнізол" широко застосовують для утеплення :
- конструкцій, які будуються;
- фасадів;
- дахів;
- перекриттів стін, горищ і мансард;
- будинків, дач, складів, ангарів;
- каркасних будинків;
- при ремонті і реконструкції вже експлуатованих будівель, коли потрібне утеплення без розбирання конструкції.

Не містить шкідливих для здоров"я речовин, є екологічно безпечним, не спричиняє виникнення алергії, ефективний захист конструкцій від гниття, зупиняє ріст грибків, має високі звукоізоляційні та теплоізоляційні властивості, запобігає утворенню конденсату, дозволяє будинку (дихати) за принципом дерев"яного (пароізоляція не потрібна).

Утеплювач «Юнізол» широко застосовують для утеплення: конструкцій, які будуються, фасадів, дахів, перекриттів стін, горищ і мансард, будинків дач, складів, ангарів, каркасних будинків, при ремонті і реконструкції вже експлуатованих будівель, коли потрібне утеплення без розбирання конструкцій.

Є екологічно безпечним, не спричиняє виникнення алергії не містить шкідливих для здоров’я речовин. Має високі теплоізоляційні та звукоізоляційні властивості, запобігає утворення конденсату. Ефективний захист конструкції від гниття, зупиняє ріст грибків. Монолітність теплоізоляційного шару, що унеможливлює утворення "акустичних містків" і "містків холоду". Дозволяє будинку "дихати" за принципом дерев’яного будинку (пароізоляція не потрібна).
Карта