banner vobu 750x100
Адрес
Чернівці
Главный телефон
(050) 134-90-07Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(097) 930-09-73
Цена услуги от (грн)
1900.00
Фотографии (1)
Кондиціонери Чернівці. Ми пропонуємо великий вибір кліматичної техніки. У нас працюють висококласні фахівці, які постійно підвищують рівень своєї кваліфікації. Ми надаємо гарантію і сервісне обслуговування нашої кліматичної техніки. Ми працюємо в Вижниці, Герцах, Глибоці, Заставні, Кельменцях, Кіцмані, Новоселеці, Путилі, Сокирянах, Сторожинці, Хотині, Вашківцях, Берегометі, Красноїльську, Миговому, Боянах, Динівцях, Волоці, Мамаявцях, Лужанах та Новодністровську, Снятині і Заліщиках.

Отзывов (3)

★★★★★

Монтаж кондиціонера Дайкін
Доброго вечора замовляв монтаж кондиціонера Дайкін в Сторожинці спочатку позвонив до других майстрів які дали знайомі вони мені сказали ціну і я прозрів (кажуть мов кондиціонер не унас купували ціна монтажу буде 150 дол.) Я засів в інтернет і знайшов контакти цих хлопців подзвонив і домовився на понеділок на монтаж приїхали все зробили супер ціна питання 2500грн. Гарно дякую за роботу побільше вам клієнтів!!!
★★★★★

Майстри своєї справи
Доброго дня хотів би поділитися своїм відгуком.Замовив в них монтаж кондиціонера в суботу а у понеділок так я домовлятися приїхали і все зробили.Оцінюю роботу на 5+ Гарно дякую за ваш індивідуальний підхід та майстерність.
★★★★★

Хороші хлопці зробили все якісно та чисто рекомендую
Замовив у них монтаж кондиціонерів вчора сьогодні уже приїхали і все зробили за 5 годин змонтували 2 кондиціонера дали гарантію на монтаж 3 роки дякую буду рекомендувати знайомим о ще на замітку хлопці за собою навіть мусор винисли.Гарно дякую вам удачі у бізнесі.

Оставить отзыв