banner vobu 750x100
Адрес
Чернівецька обл., вул. Першотравнева 28А, смт Лужани
Главный телефон
(03736) 44-490, (068) 077-55-05, (099) 432-28-82Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Незамінна при утепленні холодильних камер, складів, цехів, торгівельних павільйонів, дахів, мансард, швидко-монтованих споруд, фасадів, перекриттів чи фундаментів; теплоізоляція сільськогосподарських приміщень, транспортних засобів, покрівлі, підлоги, горища, стін, ємностей, теплотрас, щілин, стиків, підвалів, цоколя, ангарів, човнів, кораблів, сушильних і морозильних камер. Нанесення пінополіуретану (ППУ) може відбуватися як на нові конструкції, так і на старі, вкриті металом, руберойдом або шифером. Демонтаж старого покриття і підготовчі роботи не потрібні.

Покриття поверхні забезпечує надійну гідроізоляцію і пароізоляцію покрівлі, що дозволяє скоротити витрати на застосування додаткових ізоляційних матеріалів. Поліуретан ППУ наноситься на поверхню в рідкому вигляді під тиском. Спінюючись, через 5 - 7 секунд, ППУ твердне, приймаючи форму самої поверхні, не залишаючи щілин і порожнеч. Теплоізоляційний шар виходить легким і не навантажує конструкцію, в той же час, володіючи достатньою жорсткістю і хорошим зчепленням з поверхнею, утеплювач зміцнює конструкцію, утворюючи тришаровий теплоізоляційний моноліт.

Пінополіуретанове покриття відрізняються завидною довговічністю. Воно не схильне до розкладання і гниття, вростання коренів і дії мікроорганізмів та гризунів, не руйнуються під впливом сезонних температур, атмосферних опадів. Крім того, таке теплоізоляційне покриття інертне до кислотних і лужних середовищ, може використовуватися як гідроізоляція фундаменту в ґрунті.
Карта