banner vobu 750x100
Адрес
Черновцы, вул. М.Олімпіади, 34-Б
Главный телефон
(0372) 55-52-54, 55-52-55Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Якісне металопластикове вікно – новітня технологія, покликана до створення затишку та комфорту у помешканні.

Дотримання філософії комфорту компанії забезпечується рядом факторів:
- виготовлення вікон відбувається на високотехнологічному автоматизованому обладнанні, що забезпечує міцність, герметичність та ряд інших показників якості продукції;
- всі виробники комплектуючих для віконних конструкцій нашої компанії: скла, ПВХ-профілю, фурнітури – лідери світової індустрії у своїх галузях;
- широкий асортимент продукції дозволяє Вам обрати ті вироби, що підходять саме Вам.

Для вирішення проблем тепло- та шумоізоляції «Компанія Болена» пропонує декілька видів профільних систем компанії REHAU та різні конфігурації склопакетів. Правильне поєднання даних складових вікна допоможе Вам досягти бажаного.

Отзывов (1)

★

ВІДМОВА В КОМПЕНСАЦІЇ !!!!!
ДУЖЕ НЕ ЗАДОВОЛЕНА РОБОТОЮ КОМПАНІЇ "БОЛЕНА" !!!!

Пів року тому ми домовились, що готові працювати з компанією "Болена" по програмі компенсації коштів (35%), приблизно 1,5 місяця назад ми заключили договір з компанією "Болена" та оформили IQ energy кредит в банку УкрсиББанк,зробили всі внески, нам зробили монтаж,(ми його також проплатили), все було нормально, ми пройшли всі реєстрації, але нам повідомили , що 25.10.17 приїде комісія, що б впевнитись що дійсно вікна відповідають їхнім стандартам, але сталась критична ситуація, даний майстер Констянтин приїхав з прибором що вимірює нанесення аргону на вікна, ситуація склалась така що з середини аргон є , а зовні НІ, і тому він сказав що дані вікна не відповідають стандартам в програмі IQ energy і компенсації НЕ БУДЕ !!! (або порекомендував зробити заміну склопакету, але цікаво за чий рахунок?(((31.10.17 на мою скриньку прийшла ВІДМОВА в компенсації.
Я чесно кажучи дуже шокована. Я перезвонила всім, кому тільки можно, і всі в один голос мені сказала:"ми передамо ваше звернення керівництву, ми просто менеджери "!!!!!!!!і менеджерам що в Києві(НАТАЛЯ) і менеджерам що у Чернівцям і особисто спілкувалась з Олександром(керівником), який мене запевнив, що все буду добре не турбуйтесь,компенсація буде, на всі наступні мої дзвінки він просто не бере телефон. І ВИХОДИТЬ ЩО МЕНЕ КИНУЛИ З КОМПЕНСАЦІЄЮ В 35% І СКАЖІТЬ КОМУ В ЦЬОМУ ЖИТТІ МОЖНО ДОВІРЯТИ?!!! НА КОЖНОМУ КРОЦІ ТЕБЕ, ЯК ЛОХА РОЗВОДЯТЬ,СКІЛЬКИ ЦЕ ВЖЕ БУДЕ ПРОДОВЖУВАТИСЬ ???!!!!!!!

Оставить отзыв

Карта