banner vobu 750x100
Адрес
Черновцы, ул. Главная 222, оф. 2
Главный телефон
(037) 257-57-60, (050) 540-81-56, (050) 688-78-67Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (3)
Геометрія тепла і комфорту від «Солекс Інжинірінг»
У виробництві металопластикових вікон та дверей ПП «Солекс Інжинірінг» використовує профілі кращих європейських виробників, в основному грецької фірми Etem та надійну фурнітуру австрійської фірми Масо.

Профільну систему виробляють за найдосконалішою технологією green line з екологічно чистого матеріалу ПВХ, у складі якого стабілізатор свинець замінено на екологічно чистий кальцій-цинк.
Замовнику пропонується вибір між трьохкамерним, чотирьохкамерним та п’ятикамерним профілем для забезпечення необхідних статичних та теплозахисних показників вікон.

Кольорова гама профілів забезпечується плівковим ламінуванням з імітуванням текстури дерева.
Також унікальним матеріалом для виробництва вікон та дверей є алюміній, який давно довів свої переваги, він перевірений часом і вже тривалий період не потребує особливих рекомендацій.

Провідний виробник алюмінієвих профільних систем – Etem System постійно розвиває та вдосконалює свою роботу, створюючи нові області застосування алюмінієвих конструкцій в архітектурному проектуванні та будівництві.
ПП «Солекс Інжинірінг» відоме тим,що займається виготовленням світло-прозорих алюмінієвих конструкцій будь-якого рівня складності та за найвижчими критеріями якості вимогливих замовників. Однією зі складових успіху є застосування комплексного підходу у виборі тієї чи іншої профільної системи при реалізації кожного проекту індивідуально.
Карта