ІВАН БОДНАР - МАЙСТЕР ШОСТОГО CОЮЗНОГО РОЗРЯДУ
Укладання та ремонт паркету в Чернівцях та області
Працюючи з надійним майстром без посередників Ви заощадите до 40%!
Іван Боднар
Зовні паркет, паркетна та інженерна дошки дуже схожі, проте в експлуатації поводяться по-різному. Тому перед покупкою потрібно врахувати відразу кілька факторів: в якій кімнаті буде покладено нову підлогу, які навантаження вона повинна витримувати, наскільки складно підтримувати її в хорошому стані.
Наші переваги
16 років безперервної роботи під ключ без пилу та бруду
За 1 день + працюємо 24/7
Професійні майстри-паркетники виконують роботи не лише якісно, а й швидко.
Якщо площа приміщення 25 метрів квадратних, то паркетні роботи виконуються за 1 день.
Екологічно чисті матеріали
Використовуємо тільки перевірені та безпечні матеріали, які не шкодять Вам та Вашому будинку.


Пунктуальність
У нашій фірмі пунктуальність та акуратність на першому місці. Ми прагнемо замовити послугу, клієнт залишився задоволеним і порекомендував Нас друзям, знайомим і всім, кому ми можемо допомогти.
У нас працюють досвідчені паркетники здатні швидко вирішувати будь-які завдання поставлені замовником.
Матеріали
Ми радимо продукцію яка зарекомендувала себе в Україні з хорошого боку і на рівень вищий за інших конкурентів. Ціна та якість! Рекомендую всім!
Сучасне високоточне обладнання
Для якісної обробки, циклювання, шліфування, зняття верхнього шару паркетної підлоги ми використовуємо топове імпортне обладнання. Всі машини оснащені потужними пилозбірниками, виконуючи свою роботу з мінімальною кількістю паркетного пилу.
Гарантія якості
Наша компанія займає лідируючі позиції щодо укладання та відновлення дерев'яних покриттів. Ми цінуємо зароблену репутацію, тому виконуємо покладені зобов'язання, дотримуючись термінів та вимог замовника.

Відгуки

Олена
Завдяки Вашій компанії мій паркет засяяв як новенький, ніби тільки – тільки поклали новий. Особлива подяка майстру Івану, Людині із золотими руками, Людині, яка робить свою роботу на совість і з душею, величезне Вам спасибі! Обов'язково радитиму вашу компанію і звернуся до вас ще.
Генадій
Хлопці молодці, зробили все красиво, якісно на дорогій німецькій техніці, відразу видно на роботі не економлять. Всім задоволений, рекомендую. Дякую.
Світлана
Велике дякую за роботу хлопцям. Зробили чудово, все оперативно, допомогли мені підібрати колір паркету. Циклювали та покривали двошаровим маслом. Що хочу сказати, молодці, квартира знаходиться недалеко від центру, робили 3 кімнати, загалом близько 60кв.м. Спасибі велике вам. Бажаю вам і вашій компанії процвітання, і більше клієнтів для вас.
ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ ОНЛАЙН
Виконуємо паркетні роботи в Чернівцях та області.
Іван Боднар
+38 096 509 1009
+38 066 509 1009