banner vobu 750x100
Адрес
Хмельницкий, ул. Димитрова, 4
Главный телефон
(038) 277-75-43Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Науково-виробничий центр вентиляції та кондиціонування якісно і дешево встановлює вентиляцію буд-якого рівня складності, проводить технічне обслуговування, наладку вентиляційних систем. Ціни нижчі ринкових. Можливе складання детального кошторису за затвердженими державними тарифами.

Науково-виробичий центр вентиляції та кондиціонування укомплектований висококваліфікованими кадрами з великим досвідом роботи в області вентиляції, опалення та кондиціонування. Напрацьовано великий досвід в оснащенні системами вентиляції та підтримання мікроклімату таких приміщень: торговельних центрів, кафе, барів, ресторанів, готелів, розважальних закладів, боулінг-клубів, спортивних та тренажерних залів, басейнів, перукарень, офісів, квартир, котеджів та різних видів виробничих приміщень.

Послуги:
1. Проектування систем вентиляції, опалення та кондиціонування
Професійне проектування усіх видів систем вентиляції, опалення та кондиціонування, від простих до найскладніших. Можливий попередній аналіз існуючих витяжок і на його основі - проект реконструкції.

2. Монтаж, ремонт, наладка, регулювання та випробування систем вентиляції, опалення та кондиціонування
Монтаж, ремонт, наладка, регулювання та випробування витяжок, припливно-витяжних систем вентиляції, побутових кондиціонерів та центральних систем кондиціонування, систем автономного опалення, водопостачання та каналізації проводяться якісно, кваліфіковано, з дотриманням усіх правил і норм. В процесі монтажу обов'язково проводяться точні вимірювання і регулювання параметрів для досягнення відповідності проекту.

3. Продаж, монтаж (установка, встановлення), сервісне обслуговування кондиціонерів з гарантією.
Професійний монтаж і сервісне обслуговування кондиціонерів. Максимальна гарантія до 5 років.

Отзывов (1)

★★★★★

Професійно виконали завдання
Усім раджу!

Оставить отзыв

Карта