banner vobu 750x100
Адрес
м. Хмельницький, проспект Мира 61\1а
Главный телефон
(097) 070-31-78Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(0382) 77-98-96
Цена услуги от (грн)
120.00
Фотографии (6)
Жалюзі горизонтальні прекрасно підходять для вашого дому чи офісу. Жалюзі поєднюють в собі красу, якість, практичність та гарну ціну.

Горизонтальні жалюзі легкі в догляді. Вони не вбирають вологи та не втрачають свого зовнішнього виду довший час. Виготовляють горизонтальні жалюзі з пластику, алюмінію та дерева. Але, як правило, найбільш поширеними залишаються,-горизонтальні жалюзі. Монтувати жалюзі можна між вікнами (між склом) та на вікна. По кольоровій гамі, горизонтальні жалюзі бувають не тільки білими, але і кольоровими, металік.

Бувають жалюзі і перфоровані,-дрібні прозіри каокругленої форми. В закритому положенні такі жалюзі пропускатимуть невелику кількість світла.. По ширині лєнти (ламелі), жалюзі поділяються на 16 мм, 25 мм . Отже,-беручи до уваги різноманітність жалюзів, все таки горизонтальні жалюзі були ..є..та будуть залишатись найбільш популярними та практичними.
90 гро\м2

Замер, доставка, установка.
Если у Вас нет возможности приехать к нам для заключения договора, в удобное для Вас время к Вам приедет наш представитель с необходимым пакетом документов.
Карта