banner vobu 750x100
Адрес
м. Хмельницький
Главный телефон
(067) 709-93-35Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (8)
Вигідні ціни від економ до преміум класу від виробника ,Балкони під ключ,Французькі балкони,Лоджії.Вікна розсувні системи, від виробника "ПП Віконні Системи ЕМ" ЗНИЖКИ для всіх клієнтів та приватних будівництв приватних будинків , пропонуємо співпрацю будівельним організаціям, прорабам, будівельним бригадам.

Про компанію
Компанія “Віконні системи ЄМ" - є провідним виробником металопластикових вікон на Хмельниччині вже 8 років. Розпочинала свою діяльність, як продавець металопластикових конструкцій і вже за декілька років з невеличкого підприємства ми виросли в потужне, гарно оснащене виробництво.
В 2006 році було придбано власний цех площею 1885 м². Завдяки постійному вдосконаленню та оптимізації виробництва ми мали можливість постійно покращувати якість нашої продукції, а також скорочувати терміни виконання замовлень. Крім того, керівництво компанії вдало обрало стратегічних партнерів матеріалів для виробництва вікон. Розуміючи, що майбутнє лише за якісними товарами, було прийнято рішення про роботу з німецькими профільними системами KBE , Winbau та фурнітурою від лідера в цьому сегменті ринку – WINKHAUS.
Наполеглива праця дала свої результати. В тому ж 2006 році «Віконні системи ЄМ» стали переможцем акції «Народний бренд 2006» у номінації «Кращий продавець вікон в Хмельницькому».
Народне визнання надихнуло нас на посилення роботи в напрямку покращання якості, та вдосконалення нашого виробництва. Ми за власної ініціативи пройшли ряд державних перевірок та експертиз.
Сьогодні «Віконні системи ЄМ» - впевнений лідер на ринку. Щоденно колектив компанії напружено працює над новими напрямками та проектами. Навіть світова економічна криза не зменшила темпів нашого розвитку. Навіть навпаки. Нові вимоги ринку стимулювали нас до пошуку здешевлення продукції та покращання сервісу та якості продукції.
Компанії «Віконні системи ЕМ» в 2010 році було надано почесне звання :
«Переможець» у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» 2010 року
«Переможець» – «100 кращих товарів Хмельниччини» 2010 року у номінації «Промислові товари для населення» «Вікна та двері з полівінілхлориду»
«Друга премія» - «Ліга чемпіонів виробників світлопрозорих конструкцій України 2010р.»
«Підприємство року 2010» -«За досягнення переваги над конкурентами». Підтверджено цифрами державної статистики та аудитом рейтингу.
Компанії «Віконні системи ЕМ» в 2011 році було надано почесне звання :
Лауреат міжнародної нагороди «Золотий Ягуар» «за зразкове ведення бізнесу,високу професійність та партнерську надійність» .
Переможець програми «НАЦІОНАЛЬНА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ» присвоєно Знак відповідності «ВИСОКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ» «за високу якість продукції та послуг, конкурентоспроможність на внутрішньому й зовнішньому ринках».
«Підприємство року 2011» -«За досягнення переваги над конкурентами».

Отзывов (1)

★

Отвратительная работа и хамство мастеров
Заказывала балкон у этой компании. Пришел мастер, все осмотрел, сказал через неделю приступим. В результате - ждала 1,5 месяца. Лучше бы не ждала. Когда наконец приехали мастера, начался кошмар. Так называемые мастера, вообще не имеют понятия, что они будут делать. Планы у них меняються каждый час. То отсавляем старые перила, то снимаем, то обшивку металопрофилем ставим на панель, то выносим за панель. Что-то доваривают, приваривают кусочки профиля. Такое впечатление, что не знают вообще, что делать. Спросить ничего нельзя. Хамы уникальные. На любой вопрос один ответ (дословно): "Не выносите нам мозг, не домахивайтесь, мы все знаем, мы всем так делаем" . Самый главный принцип в работе: "Быстро платите деньги и молчите!". С горем пополам сварили каркас. В результате оказалось этот каркас не пригоден для устновки на него металлопластиковых окон! Он из тонкого профиля, который просто не выдержит вес окон. Позвонила, попросила прийти доварить каркас, на что мне, как всегда по-хамски, ответили куда я должна идти. Последующие попытки дозвониться - безрезультатны. Не советую никому связываться. Договор не заключают, чеков естественно, не дают. Претензии предъявлять некому. Так что очень хорошо подумайте, стоит ли с этими "мастерами" иметь дело.

Оставить отзыв