banner vobu 750x100
Адрес
33001, Україна , м. Рівне, вул. Біла 5а
Главный телефон
(097) 867-54-32Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (3)
Бікроеласт

Модифікований бітумний покрівельний і гідроізоляційний матеріал «Бікроеласт» призначений для облаштування покрівлі з малим ухилом і гідроізоляції фундаментів будівель і споруд.
Використовуючи спеціальні добавки, що вводяться безпосередньо на заводі при підготовці бітуму, досягнуто унікальних характеристик бітумного в'яжучого.
«Бікроеласт» складається з міцної негниючої органічної основи (склотканина, стклополотно або поліестер), на яку з обидвох боків нанесене високоякісне модифіковане бітумне в'яжуче. «Бікроеласт» – єдиний на сьогодні матеріал, який виробляється з використанням такої технології модифікації бітуму.
Завдяки посипці матеріал не тріскається і не плавиться. Нижній шар покритий товстою поліетиленовою плівкою. Плівка не дає склеюватись рубероїду, коли він скручений в рулон .На плівці нанесений логотип заводу- виробника. Логотип являється індикатором при прогріві рубероїду. Якщо матеріал достатньо прогрітий, то логотип починає зникати. Не допускайте перегріву , так як при перегріві матеріал втрачає свої якості.
Матеріал «Бікроеласт» вільно згинається за температур до -10 °С і має теплостійкість до +85 °С.
Призначений для облаштування покрівельного килима будівель і споруд та гідроізоляції будівельних конструкцій.

Біполь

«Біполь» призначений для облаштування покрівлі з малим ухилом і гідроізоляції фундаментів будівель і споруд.
«Біполь» складається з міцної негниючої основи, на яку з обидвох боків нанесене високоякісне бітумно-полімерне в'яжуче. Нижній бік «Біполь» покривається легкоплавкою полімерною плівкою, верхній бік – плівкою або грубозернистою мінеральною посипкою.
Дуже високі адгезійні властивості СБС-бітумів дозволяють наплавляти «Біполь» практично на будь-які горизонтальні, похилі і вертикальні поверхні, виготовлені з негорючих матеріалів (цементно-піщана стяжка, мінплити і т.п.).

Склоізол

Склоізол призначений для масового застосування при укладанні нових покрівельних покриттів та їх ремонту, а також для гідроізоляції будівельних конструкцій.
В якості осниви використовується тільки негниюча скло основа (склохолст, скловолокно) . В якості захисного шару застосовується крупнозерниста посипка і полімерна плівка.
Використання високо окисленого бітуму і сучасних модифікаторів дозволило продовжити термін експлуатації покрівельного покриття з Склоізолу до 7-8 років. Склоізол монтується на заздагідь підготовлену основу методом наплавленні, за допомогою пропанового пальника.
Карта