banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Костромська, 5
Главный телефон
(067) 362-55-72, (0362) 64-20-88, (0362) 60-84-24Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Ми працюємо на ринку Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької та Житомирської областей зі збуту засобів кріплення з 2003 р. і є одним з лідерів постійного дотримування асортименту цієї галузі.

Режим работи с 9:00 до 18:00.
Обідня перерва: 13:00 - 14:00
Вихідні: неділя.

Пропонуємо Вам високоякісну кріпильну продукцію наступних виробників: OMAX, Fischer, Wkret-met та інших. В наявності більше тридцяти торгових марок ручного та електроінструменту: IRWIN, Vago, INTERTOOL, BAHCO, KAPRO, JUCO, Центроінструмент, БУРАН, ЗЕНИТ, POWERTEC, ФІОЛЕНТ, Forte та багато інших. Значний сегмент продажу займає будівельна хімія (піни, силікони, герметики) CONTOUR, BUDGERMETIK, imPulse.

За врахуванням ваших потреб можливе привезення товару під замовлення. А також завжди у продажу абразивний папір та сітка виробників Klingspor (Gipex, ALOTEX, Clotex, AQUA) та високоякісна продукція Запорізького Абразивного Заводу. Пріоритети фірми – не лише торгівля з постійним розширенням асортименту, але й моніторинг ринку та співпраця з клієнтами, що враховує їхні потреби і побажання.

Задачі, вирішення яких для нас є першочерговим обов’язком:
Задовольнити потреби як потенційного клієнта, так і кінцевого споживача;
Забезпечити оперативність доставки замовленого товару у повному об’ємі;

Допомагати клієнтам вирішувати технічні труднощі, пов’язані з використанням засобів кріплення чи інструменту;
Ми пропонуємо продукцію у середньому ціновому сегменті стандартної та спеціальної кріпильної техніки, а також різноманітні підручні засоби для ремонту та будівництва. Наші пропозиції особливо привабливі для гуртових покупців, що передають нашу продукцію до кінцевого споживача, а також для будівельних організацій та працівників по встановленню вікон та інших виробів з ПВХ.

Діяльність компанії «АДРЕМ» стоїть на тій позиції, де покупець, суспільство і власне сама компанія дотримуються взаємовигідних інтересів. Тут споживачі, які надають перевагу доступній та недорогій продукції, а також і ті, що схиляються до вибору високоякісних товарів з найкращими експлуатаційними якостями, - всі вони мають змогу придбати у нас бажане.
Карта