banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Курчатова, 26
Главный телефон
(0362) 64-24-10, (067) 363-50-33Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
В даному розділі ми пропустимо огляд , що продаються у магазинах, як готові вироби, а розглянемо ті, що можна збудувати своїми силами і на свій смак. Першим чином треба визначити де буде знаходитися даний виріб та яке у нього призначення.

Тобто: чи це піч для обігріву будинку, чи камін, як елемент інтерєру, чи необхідний атрибут для готування грилю та шашлику на власному подвірї. Починається будівництво із фундамента, чим важча піч, - тим "ширший" має бути фундамент, глубина фундаменту робиться нижче точки промерзання землі (в нашому географічному поясі це 85 см.)

Корпус печі мурується із звичайної чорнової цегли окрім місць, що межують із відкритим вогнем, - там необхідна вогнетривка цегла, відповідно і розчин, яким мурується повиний бути відповідним. Якщо наша піч не є бутафорією тільки для гарного вигляду, - то їй потрібен комен. В середині будинку використовують існуючий комен, при новому будівництві буває проектують додатковий, а на дворі приходиться мурувати.

Одними із самих дорогих елементів печі є стільниця, якщо вона із природнього каменю та вогнетривкі скляні двері, - хоча можна обійтись і без них. Слідуючим етапом є лицювання печі. Для цього використовують керамічну плитку, рваний камінь декоративні штукатурки.
Карта