banner vobu 750x100
Адрес
м.Рівне вул Небесної Сотні 24
Главный телефон
(098) 332-97-60Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(066) 487-69-65
Фотографии (8)
Пропонуємо скористатися полугою балкони під ключ: - розширення балкона (зварювальні роботи) - утеплення - обшивка зовні та всередині - монтаж підлоги Чому варто звернутися саме до нас?: 1. Адекватні ціни 2. Якісна робота майстрів (гарантія на роботу) 3. На ринку компанія Сезон Плюс більше 5 років, тому стикалися з різними ситуаціями і знаємо як знайти з них вихід. 4. Досвід - більше 300 балконів зроблено (різної кладності від наварок до балконів де немає плити взагалі. 5. Якісні вікна, які будуть приносити радість і через 5-10 років .Праюємо тільки з перевіреними виробниками,які дійсно відповідають за якість та гарантійні зобов"язання.

Отзывов (3)

★★★★★

Дякую за роьоту
З жінкой замовляли балкон під розстрочку. То в принципі довольні все добре було з монтажами. Мінусь лише був один що попросили перенести монтаж на 2 дня бо була якась затримка з фабрики. А в загалі ми довольні.
★★★★★

Відгук
Дякую за чудову роботу.Приємно мати справу з професіоналами.
★★★★

Подяка
Замовляли балкон в Сезон Плюс.Із 3-ох фірм на замір приїхали вчасно тільки вони.Тому і залишили вибір.,про,що не пошкодували.Роботи виконанні добре та вчасно.З хпопцями завжди можна домовитись.
Дякую,все сподобалось,рекомендую.

Оставить отзыв

Карта