banner vobu 750x100
Адрес
Полтава, ул. Пушкина, 31/25, кв. 54
Главный телефон
(05322) 2-97-53Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕКФА» («Ефективні конструкції фундаментів») було створено у 1991 році в Полтаві.

Сьогодні ТОВ «ЕКФА» — це багатопрофільне дослідно-проектне підприємство, яке виконує роботи з обстеження будівельних конструкцій об'єктів різного призначення, проводить паспортизацію будівель і споруд, здійснює інженерно-геологічні вишукування з використанням польових методів досліджень властивостей ґрунтів зондуванням, штампами, палями, виконує всі види проектних робіт об’єктів житлового, громадського та промислового призначення.

У складі компанії працюють висококваліфіковані спеціалісти, які здійснюють моніторинг стану будівель і споруд в умовах стиснення міських забудов, зсувонебезпечних і зсувних територій, просадочних і слабких ґрунтів, впроваджують у практику будівництва сучасні конструкції ефективних фундаментів і методи штучного поліпшення властивостей ґрунтів.
Підприємство має сучасну лабораторію механіки ґрунтів та будівельних конструкцій.

Проектування будівель і споруд виконується з використанням сучасного програмного забезпечення і методів математичного моделювання геотехнічних процесів.

Партнерами підприємства протягом останніх років є ВАТ «Полтавський ГОК», для якого ТОВ «ЕКФА» виконувало дослідні роботи при проектуванні і будівництві об'єктів флотації корпусу збагачення, завод «Ворскла сталь», ВАТ «Інгулецький ГОК» — де було проведено модернізацію дробарок у 3 — 4 корпусах, сталеливарні заводи у Кременчуці та Дніпродзержинську, де встановлювалися оптимальні режими роботи формувального обладнання, ВАТ «Полтаватрасбуд», Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій (НДІБК, м. Київ), НДІ «Міськбудпроект» (м. Полтава) і багато інших підприємств.
-lr
Характерною рисою ТОВ «ЕКФА» є те, що його фахівці, озброєні сучасним обладнанням та програмним забезпеченням, спроможні зібрати необхідні дані та якісно виконати проектування конструкцій, фундаментів будівель і споруд у будь-яких природних і техногенних умовах України.
Карта