banner vobu 750x100
Адрес
Полтава, вул. Пушкіна, 53
Главный телефон
(0532) 506-494, (050) 403-05-06Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Технічне бюро "Ультра Плюс" засновано в 1997 році і на сьогоднішній день має реальні можливості, які знайшли своє широке підтвердження на будівельному ринку, за такими напрямками діяльності в галузі систем кондиціонування, вентиляції та опалення: проектування, комплексне постачання обладнання, виробів та матеріалів, монтаж та пуско-наладка обладнання та систем, автоматизований контроль та керування процесами підтримання необхідного мікроклімату, гарантійний ремонт і після гарантійне технічне обслуговування.

Ми пропонуємо, кліматичне обладнання для різних категорій приміщень – від невеликих побутових моделей до центральних систем кондиціонування торгових залів, магазинів, кафе та ресторанів, піццерій та більярдних, офісів та котеджів.

Співробітники компанії це висококваліфіковані фахівці, що більше семи років проектують, встановлюють і здійснюють післягарантійну підтримку систем кондиціонування, вентиляції та промислового холоду провідних світових виробників.

Сучасні системи кондиціонування та вентиляції являють собою технологічне устаткування найвищого класу, що забезпечує в автономному режимі мікроклімат протягом всього року, незалежно від критичних температурних режимів навколишнього середовища.

Гарантійний термін на встановлені кліматичні системи складає до 3-х років, після закінчення якого здійснюється післягарантійне обслуговування і підтримка. Під час монтажу ми обов’язково враховуємо побажання Замовника та особливості обладнання, суворо дотримуючись методик заводів-виробників. Для підтримки якісного режиму роботи змонтованого нами або іншими компаніями устаткування, ми надаємо сервісний супровід без обмежень тимчасових термінів обслуговування. Метою даного обслуговування є підтримка систем кондиціонування і вентиляції в межах технічних умов, виконання профілактичних і ремонтних робіт, проведення статистичного аналізу зміни параметрів, прогнозування і запобігання можливих відмовлень.

Співробітники Сервісного Центру Технічного бюро "УльтраПлюс" є висококваліфікованими фахівцями, мають великий досвід обслуговування систем різної складності різних виробників. Бригади технічного обслуговування оснащені найсучаснішим діагностичним устаткуванням і ремонтним інструментом. Наявність складу запасних частин дозволяє в найкоротший термін вирішувати всі проблеми, які виникають на об'єктах, що обслуговуються.

Технічне обслуговування за технологією ТБ "УльтраПлюс” дозволяє в 1,5-2 рази збільшити термін служби кондиціонерів, що забезпечить Вам значне зниження витрат на підтримку комфортних кліматичних умов.
Карта