banner vobu 750x100
Адрес
Полтава, вул. Зигіна, 29, оф. 308
Главный телефон
(0532) 61-00-47, (0532) 61-16-62, (0532) 22-26-24, (050) 587-12-12Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Ми пропонуємо продаж та встановлення металопластикових вікон, вхідних дверей, вітражів, огородження лоджій та балконів. Готові задовольнити найвимогливіших клієнтів завдяки широкому асортименту профілів, склопакетів, фурнітури та різноманітних додаткових елементів. Звичайно, що ми комплектуємо вікна підвіконням, відливами, протимоскітними сітками, вертикальними та горизонтальними жалюзі.

Можливі вікна практично будь-якої конфігурації: прямокутні, трикутні, арочні, круглі, напівкруглі.

Металопластикові конструкції можуть виготовлятись кольоровими, або такими, що імітують фактуру деревини.
Металопластикові вікна, двері, вітражі, балкони ми комплектуємо різноматними склопакетами. Від найпростішого однокамерного до надсучасного, виготовленого з використанням нанотехнологій CLIMA TECH.

Особливою популярністю сьогодні користується остеклення балконів та лоджій. Зверніться до нас, і Вам не потрібно буде наймати декілька фірм за різними видами робіт. Починаючи від демонтажу, зварювальних робіт, обшивки, до встановлення металопластикових конструкцій, ми всі роботи виконуємо самостійно. Застеклені балкони та лоджії дозволяють значно розширити житловий простір квартири. Однією з останніх тенденцій є, так звані, "французьські балкони": практичні та економічні.

Асортимент склопакетів, що пропонує Стіл замовлень Тепла Хата, дозволяє вирішити як естетичні, так і практичні завдання сучасного віконного дизайну.

Ми маємо можливість використовувати склопакети з різними теплофізичними, шумоізоляційними, захисними та естетичними характеристиками. В асортименті компанії також є склопакети складної конфігурації - круглі, арочні, овальні, трикутні, трапецієвидні.

Для надання специфічних характеристик вашим склопакетам можуть застосовуватися різні типи стекол і дистанційних рамок. В першу чергу ми піклуємося про енергозберігаючі характеристики склопакетів. Варті особливої уваги такі витвори сучасної інженерної думки: склопакет CLIMA tech, склопакет MULTI tech, склопакет ISO tech, склопакет TERMO tech.

За вибором замовника можуть використовуватися декоративні види скла: армоване, скло, фарбоване в масі, тоноване плівками скло, багатошарове скло (ударостійке, стійке до пробивання, безпечне), енергозберігаюче (i-скло).

Стіл замовлень "Тепла Хата" пропонує широкий асортимент декоративного скла та вітражів від компанії "Віконда", що виготовляються за новітніми технологіями та з використанням високоякісних матеріалів.

Наше підприємство представляє продукцію лише найкращих українських виробників Віконда, Вікна КОРСА, СтеклоПЛАСТ, які виготовляють сучасні енергоефективні металопластикові конструкції з профілів REHAU, Deceuninck Zendow, Aluplast, WDS.

Отзывов (2)

★★★★★

Спасибо за отличную работу!
Быстро, оперативно и качественно смонтировали систему отопления с теплым полом! Все за собой убрали. При этом вполне приемлемые цены. Спасибо!
★

Осторожно с этой компанией
Обращение с клиентами хамское и грубое, точных цен и время исполнения заказа не говорят, требуют авансовый платёж, документов на выполненную работу и гарантию не дают.

Оставить отзыв

Карта