banner vobu 750x100
Адрес
Житомир, ул. Лукяненко 5
Главный телефон
(093) 607-26-35Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Ремонт, утепление балконов под ключ

При утепленні балкона і лоджії наша мета-добитися максимально тепло, шумо і гідроізоляції при цьому використовуючи найсучасніші технології.

Що можна отримати від лоджії, це питання задають багато щасливі її володарі. При ттеплому склінні лоджії стало реальним створення зимових садів або більш складних конструктивних рішень у звичайній квартирі.

Спектр послуг не обмежується тільки утепленням, він досить широкий, в нього входить: внутрішня обробка, виведення електропроводки (розетки, світильники, вимикачі), укладання теплої підлоги, висновок опалення, все це залежить від того, що Ви хочете отримати в результаті.

Що можна зробити із Вашого балкона або лоджії? У кожному разі свій підхід, але в більшості випадків лоджії можна отримати додаткову кімнату або кабінет, оранжерею або спортзал, виконати з'єднання з кімнатою, що згодом збільшить корисні квадратні метри квартири.

При замовленні утеплення і внутрішньої обробки, нові квадратні метри Вашої квартири стануть по-справжньому комфортним і функціональним місцем в квартирі.
Карта