PROMTEHBUD — успішно працююча компанія з 20-річним стажем!

Офіційна гарантія

Даємо гарантію на всі види робіт та матеріали.

Безкоштовний розрахунок бюджету

Виїзд на об’єкт для замірів та оцінки об’єму майбутніх робіт.

Фіксований кошторис

Детальний кошторис з описом усіх робіт та матеріалів.

Компетентні спеціалісти

Кваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи.

Розумна цінова політика

Конкурентоспроможні розцінки та оптимізація витрат.

Ремонтно-будівельна компанія PromTehBud працює на високий результат, який здатний повною мірою задовольнити потреби кожного замовника. Основним напрямком компанії є будівництво котеджів та приватних будинків під ключ з благоустроєм території, що прилягає до будинку, так і ремонт квартир та офісів. Один з пріоритетів нашої компанії – комплексний підхід до справи. Ми приділяємо увагу всім нюансам та вважаємо їх важливою складовою будь-якого проекту.

Дизайнерский ремонт коттеджа

Ремонт будинків, котеджів, квартир та офісних приміщень

Компанія «PromTehBud» готова виконати якісний ремонт квартири, приватного будинку, котеджу або офісного приміщення на вигідних для клієнта умовах. Ремонтні роботи будь-якої складності та професійні послуги з оздоблення будинку та квартири. Наші фахівці готові професійно виконати як дрібні ремонтні роботи, так і комплексний ремонт квартири під ключ. Ви можете обговорити об’єм  робіт та дізнатися попередню вартість ремонту квартири, будинку або офісу. Ми плануємо та відповідаємо за роботу на кожній стадії ремонту. Ремонт не дорого – це не міф, а реальність, яку дарує своїм замовникам компанія «PromTehBud».

Строительство частного дома

Будівництво приватних будинків, котеджей, дач

Будівельна компанія PromTehBud пропонує вигідні умови будівництва будинків під ключ у Чернігові та Києві, та областях. Наша компанія спеціалізується на капітальному будівництві будинків під ключ, ми будуємо: з цегли, газоблоку, піноблоку, керамоблоку, а також використовуємо монолітну технологію будівництва.

Ми створюємо та реалізовуємо індивідуальні проекти. У нас є можливість побудувати готовий проект, або зробити все за індивідуальним замовленням клієнта. Допоможемо побудувати будинок під ключ, який відповідатиме всім запитам Замовника.

Промышленное строительство

Промислове будівництво

Будівельна компанія «ПромТехБуд» надає повний комплекс послуг з будівництва промислових будівель та споруд. Промислове будівництво у нашому виконанні відповідає європейським стандартам якості. Усі роботи з проектування та будівництва ведуться нашими досвідченими фахівцями. Також наша компанія займається виробництвом та монтажем металоконструкцій та конструкцій з цегли та залізобетону.

Дизайнерский ремонт коттеджа
Элитный ремонт квартиры
Дизайнерский ремонт коттеджа

Будівельна компанія «ПромТехБуд» має великий досвід у сфері будівництва та ремонту житлових, комерційних, виробничих об’єктів. Ми надаємо широкий спектр робіт із гарантією якості. У компанії «Promtehbud» працюють кваліфіковані фахівці з величезним досвідом роботи.

На всіх етапах надання послуг проводиться суворий контроль якості робіт, що мінімізує можливість появи дефектів під час здачі та подальшої експлуатації об’єкта. Ми надаємо максимально якісні послуги у мінімальні терміни.

Ми індивідуально підходимо до кожного клієнта, враховуючи всі їхні побажання та можливості. Незалежно від стану ділянки та складності майбутнього завдання, роботи будуть виконані у строк та на найвищому рівні.

Ліцензії та документи

Наші партнери

Ремонтно строительная компания
Подоконники Danke

Ми в соціальних мережах