banner vobu 750x100
Адрес
Киев
Главный телефон
(067) 441-79-85Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(067) 235-42-58
Цена услуги от (грн)
30000.00
Теплові насоси компанії Climer Technology, S.L.L, для використання в системах опалювання, гарячого водопостачання, кондиціонування, представлені в наступних моделях:
- серії Ecoflex Air. Джерело енергії - тепле повітря в приміщенні.
Використовується для дооснащення існуючих систем опалювання і ГВС. Не має вбудованого бойлера. Нагріваючи воду для опалювання і ГВС, охолоджує повітря в приміщенні. Наприклад в приватному будинку - підтримувати прохолодну температуру влітку в гаражі, де у Вас зберігаються фрукти або вино. Для випадків, коли Вам необхідно поїхати на тривалий термін, а завантажувати дрова або пеллеты в котел нікому. Или якщо у Вас двозонний лічильник електроенергії і Вам уранці необхідно у бойлері мати теплу воду з невеликими витратами сил і фінансів.
- серії Ecoflex TD з термодинамічними панелями. Джерело енергії - теплова енергія зовнішнього повітря, яка адсорбується термодинамічними панелями.
Термодинамічні панелі забезпечують:
- нагрів води в нічний час, в похмуру погоду вдень, цілодобово
- повну безшумність роботи теплового насоса і ваш спокійною сон
- знижують енергоспоживання теплового насоса, унаслідок відсутності вентилятора
- відсутність проблем з надміром гарячої води в літній період.
Використовується для дооснащення існуючих систем опалювання і ГВС. Не має вбудованого бойлера.
- серії Ecoheat і Ecoheat DUO TD, зі вбудованими бойлерами від 80 до 500л.
Джерело енергії для Ecoheat - це зовнішнє або внутрішнє повітря
Джерело енергії для Ecoheat DUO TD - це теплова енергія внутрішнього повітря або тепло адсорбоване термодинамічними панелями, залежно від температури повітря, пори року і інших чинників.
Можуть працювати додатково до існуючої системи опалювання і / або ГВС або як самостійна система.
Теплові насоси серій Ecoflex і Ecoheat мають стандартну функцію PV - ready, що дає можливість підключення фотогальванічних панелей.
Для комплексного забезпечення об'єкту в опалюванні, охолодженні і ГВС, цілорічного, але з урахуванням особливостей потреби в гарячій воді і охолодженні в різні сезони, пропонуються:
- комбіновані системи COMBI AIRYS + ECOHEAT, різній потужності і з використанням різних джерел енергії. Максимальна сезонна ефективність досягається шляхом об'єднання двох систем теплових насосів, оскільки це дозволяє використати енергію від працюючої в режимі охолодження системи AIRYS для виробництва гарячої води літом і гарячої води на "замовлення" системою ECOHEAT в періоди, коли нагрівання і / або охолодження не потрібні.
- Виключно європейські компоненти і складання.
Теплові насоси компанії Climer Technology, S.L.L., представлені також :
- серіями потужних стандартних систем AIRYS, HTM, GEISER EVI., для виробництва гарячої води і охолодження у великих об'ємах. ( наприклад для плавальних басейнів). Працюють як з системами вентиляторів, так і з термодинамічними панелями, в комбінованих системах генерації тепла і / або охолодження.