• Повний комплекс послуг
    з проектування, будівництва та здачі об'єктів під ключ
  • Якість без компромісів
    в реалізації проектів з проектування, будівництва та здачі об'єктів під ключ
  • Повний комплекс послуг
    з проектування, будівництва та здачі об'єктів під ключ

Про компанію «ПБК-Агропроект»

Проектно-будівельна компанія "ПБК-Агропроект" - високотехнологічна компанія, що має динамічний розвиток та багаторічний досвід роботи на ринку проектно-дослідницьких і будівельних робіт на об’єктах сільськогосподарського, промислового і цивільного призначення.
"ПБК-Агропроект" - це сучасні технології проектування і будівництва, що дозволяють мінімізувати витрати замовника. Сучасне програмне забезпечення, висока якість розрахунків, гнучкість проектних рішень дає можливість оптимально адаптувати результати робіт під потреби замовника.
Останнім часом компанія "ПБК-Агропроект" розширила свої можливості наданням своїм замовникам і партнерам комплексних рішень під ключ. Від ескізу і пошуку земельної ділянки, проектування заводу або комплексу, до його будівництва і авторського нагляду.

Право займатися видами діяльності у сфері будівництва і проектно-дослідницьких робіт підтверджене відповідними Ліцензіями та Дозволами.
Наш успіх забезпечується групою компаній: "Завод "Буддеталь", "ПБК-СтройТрейд", "ПБК-Водпроект", "Черкаський проект" і " Вільшанка".

Сьогодні "ПБК-Агропроект" - це не лише надійна підрядна організація, це і потенційний інвестор вигідних бізнес-проектів.

Професіоналізм і якість роботи компанії можна оцінити по різноманіттю і складності будівельних об'єктів, а також по авторитету замовників - всесвітньо визнаних лідерів у галузі сільського господарства і промислового виробництва.

Група компаній пропонує свої послуги:

Контакти - карта

Контакти 
Місцезнаходження

Юридична адреса:

  • Україна, м.Черкаси, бул.Шевченка, 266/1