banner vobu 750x100
Адрес
Черкассы
Главный телефон
(095) 575-68-97Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Цена услуги от (грн)
300.00
ТОВ "Вент-майстер і Ко"- здійснює повний комплекс послуг з проектування, підбору та поставки обладнання, професійного монтажу "під ключ", гарантійному та сервісному обслуговуванню систем вентиляції, аспірації, пневмотранспорту і т.д
Ми, пропонуємо якісну установку систем вентиляції, осушення, видалення пилу, циклонування, пневмотранспорту, димовидалення, аспірації, зволоження, осушення і т.д ... за доступними цінами.
Володіємо ліцензією на здійснення даного виду робіт, з наявністю якої в контролюючих органах ви зможете оформити необхідні погодження ( контролюючі органи не надають схвалення на роботи, без спеціального ліцензійного дозволу підрядника, та це ще й грозить для замовника відповідальністю у вигляді штрафу передбаченого Законодавством України).
Окрім паспортизації видаємо оформлену технічну документацію, необхідну для надання в контролюючі органи.
Вартість такої послуги, як монтаж вентиляційних та інших інженерних систем, кондиціювання розраховується в кожному випадку індивідуально в залежності від масштабу і обсягу робіт і конструктивної складності об'єкта.
Дізнатися загальні розцінки можна у наших менеджерів або головного інженера.
Монтаж, пусконаладку, шеф-монтаж буде здійснено за прийнятними цінами, кваліфікованими фахівцями найвищого рівня підготовки, які мають величезний практичний досвід роботи.
Виробничий відділ оснащений найсучаснішим та інноваційним обладнанням, які використовують у своїй роботі тільки якісні комплектуючі і витратні матеріали.

Пуско-наладка - це завершальний етап, його головне завдання це перевірка якості роботи в цілому, регулювання і контроль повітряних потоків, перевірка напору, тиску, швидкості і продуктивності.
Після проведення всього комплексу робіт, необхідних для налагодження обладнання, а також перевірки відповідності показників проектної документації і нормативам - оформляється та видаються на кожну систему окремі паспорти.
Якщо роботи замовляються у одного клієнта, то значно підвищується загальна ефективність, знижуються фінансові витрати, скорочуються тимчасові
витрати, необхідні на постачання і монтування установок та повітроводів.
Компанія, прекрасно зарекомендувала себе на ринку, як надійного партнера і професіонала своєї галузі.