banner vobu 750x100
Адрес
м. Вінниця
Главный телефон
(098) 153-11-19Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Доп. телефоны
(096) 775-95-34, (043) 269-06-77
Фотографии (5)
Наша компанія надає широкий спектр послуг у сфері систем підтримання мікроклімату.
Кваліфіковані спеціалісти виконають повний цикл робіт будь якої складності, пов’язаних з монтажем: консультації клієнта, розробка проекту системи, підбір обладннання та матеріалів для систем, що проектуються, монтажні та пуско-налагоджувальні роботи, сервісне обслуговування змонтованих систем. Гарантуємо високу якість і дотримання строків виконання робіт, порядність та привабливу цінову політику при закупівлі обладнання та матеріалів для монтажу.
Ми проектуємо та монтуємо:
• Системи опалення, з використанням сучасної опалювальної техніки (підбір та встановлення газових, газових конденсаційних, електричних та твердопаливних котлів, проектування та монтаж систем радіаторного та підлогового опалення, встановлення підлогових конвекторів та тепловентиляторів);
• Системи холодного та гарячого водопостачання з використанням рециркуляційного обладнання, встановлення свердловинних та колодязних насосів і водонапірних станцій;
• Системи зовнішньої та внутрішньої каналізації;
• Системи вентиляції, з використанням енергозберігаючих рекуперативних установок, а також системи осушення та кондиціонування повітря.
Компанія активно впроваджує використання енергозберігаючих технологій у системах підтримання мікроклімату, встановлюючи геліосистеми та теплові насоси від провідних закордонних виробників (Vaillant, Mitsubishi).
У переліку виконаних робіт: змонтновані системи у приватних та багатоквартирних будинках, торгових та промислових підприємствах, готельних комплексах.