banner vobu 750x100
Адрес
Львов, вул. Наукова, 7-А, офіс №95 (115)
Главный телефон
(032) 22-44-683Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Гідроізоляція є важливим етапом будівництва як промислових так і житлових будинків. Від того наскількі якісно влаштована гідроізоляція залежить термін експлуатації данного приміщення. Гідроізоляція підземних споруд Львова потребує професійного підходу. Поверхням, які постійно контактують з водою, наприклад стінкам басейнів, фундаментів, підвалів, каналів, залізобетонних резервуарів та ін., необхідна ізоляція, яка здатна зберігати свої гідроізолюючі властивості тривалий термін. При недостатній або порушеній ізоляції між фундаментом і стіною капілярне підвищення грунтових вод інтенсивно насичує будівельні конструкції вологою.

Не секрет, що грунтові води, як правило містять агресивні солі, кислоти та інші хімічні реагенти, а капілярна волога може наситити будівельну конструкцію висотою до 10 метрів. Результатом проникнення агресивного середовища в тіло будівельної конструкції є зниження захистних функцій бетону по відношенню до арматури, яка в свою чергу починає корродувати.

Види гідроізоляційних робіт будівельної компаніі «КНП»:

Гідроізоляція покрівель
Гідроізоляція фундаментів
Гідроізоляція вертикальних і горизонтальних площ (басейнів, квітників, терас, підвалів, резервуарів тощо)

Процеси корозії будівельних матеріалів посилюються під впливом розтягуючих або зтягуюючих факторів або разом із агресивним, до прикладу, рідким середовищем, також на матеріал впливає зміна температур з циклічним замерзанням та відтаюванням рідкого середовища в порах. Інфільтрація води призводить до відлущування цементного каменя в бетоні. І, як наслідок, зниження міцності будівельної конструкції в відповідальних вузлах. В реальних умовах на будівельну конструкцію і її матеріал впливає комплекс з великої кількості експлуатаційних факторів.

гідроізоляціяВ будівлях з підвалами гідроізоляційний захист горизонтальних і вертикальних поверхонь стін від капілярної вологи є обов'язковим, навіть при відсутності грунтових вод в зоні розміщення підвальних приміщень. При улаштуванні огороджуючих підземних конструкцій нижче рівня грунтових вод, необхідно використовували ізоляційні матеріали з підвищеною стійкістю до тріщин та підвищеною вологостійкістю. Цементний камінь (бетон, залізобетон), також є перешкодою для води, проте він не є абсолютно вологостійким. Гідроізоляція продовжить термін експлуатації Вашого будинку, як мінімум удвічі.

Гідроізоляційні матеріали утілюють в собі виробничий досвід, накопичений протягом трьох десятиліть. Впродовж цих років покоління фахівців направляли свої зусилля на створення довершених матеріалів для різних видів систем гідроізоляції. І сьогодні, серед безлічі найменувань, лідируючі позиції займають гідроізоляційні матеріали з модифікованого бітуму.
Суть поняття гідроізоляція вже очевидна з її назви – відокремити (ізолювати) певну частину чого-небудь від дії вологи.

Згідно науковим і енциклопедичним визначенням, гідроізоляція – це захист будівельних конструкцій, механізмів і споруд від негативних наслідків дії

Отзывов (1)


Гідроізоляція, обстеженя
У мене був кусок вологої стіни в барі, з якої вічно сипалась штукатурка. Знайшов бригаду, ті насверлили отворів і зробили дорогущу горизонтальну гідроізоляцію, а стіна далі мокра!!! Пізніше викликав інженера з "КНП", той сказав, що та гідроізоляція і зроблена не правильно, і взагалі тут НЕ ПОТРІБНА, бо стіна мокріє через конденсат. Провів якісь аналізи і його бригада нанесла спеціальну сануючу штукатурку, зараз все нормально. Шкода, що не попав на цю фірму раніше.

Оставить отзыв

Карта