banner vobu 750x100
Покрівельні роботи, покрівля даху, монтаж та ремонт

Покрівельні роботи, покрівля даху, монтаж та ремонт

Виконати Покрівельні роботи можна і самому, але краще скористатися якісними послугами фахівців. У Чернівцях ринок матеріалів і фахівців зараз досить широкий. Можна замовити послуги за привезення та встановлення матеріалів, вартість покрівельних робіт є договірною, і обговорюється з замовником після всіх необхідних замірів.

Будь-які роботи виконуються покрівельниками такі як: розрахунок покрівлі, монтаж і ремонт даху виконуються будівельниками, яких можна найняти на фірмі надається матеріал. Розрахунок покрівлі в Чернівцях відбувається відразу після виклику спеціаліста. Він оцінює масштаби робіт і робить потрібні виміри. Що б покласти покрівельний матеріал на стару дах необхідно спочатку провести демонтаж покриття. Зокрема при глобальних роботах стару дах руйнують і натомість їй будують нову, з новим каркасом і горищем. Покрівельники - будівельники проводять всі необхідні роботи по усуненню несправностей, ремонт, демонтаж або удосконалення дахів.

Покрівельні роботи складаються з декількох етапів:

  1. створення проекту будинку, даху
  2. розрахунок масштабу і вартість покрівельних робіт
  3. утеплення даху
  4. укладання покрівельного матеріалу

Вибрати матеріал для перекриття даху не просто, краще звернутися з цими питаннями до фахівця. Монтаж покрівлі це складний механізм. Що б гідроізоляція покрівлі була якісною і надійною встановлюють ще один шар ізолятора під обшивку. Укладання металочерепиці відбувається в кілька етапів. Спочатку створюється несучий каркас, металева основа. Потім викладається гідроізоляція покрівлі, після чого може відбуватися монтаж м'якої покрівлі або іншого матеріалу. Укладання металочерепиці відбувається в останню чергу починаючи з нижньої частини даху і поступово пробираючись вгору.

Найчастіше, таким чином, відбувається утеплення даху. Монтаж покрівлі передбачає створення теплої і надійного захисту будинку. Що б добитися цього при будівництві будинку використовують спеціальний матеріал - теплоізолятор. Утеплення даху відбувається таким же чином, як і стін. Під загальний каркас підкладається тканина теплоізолятора.

Монтаж м'якої покрівлі представляє з себе укладання плит або настилів з м'якого матеріалу. Такою є дуже щільним і абсолютно водонепроникним. Зараз Чернівці все частіше використовує таке покриття в новобудовах. Все тому що матеріал досить міцний і не дорогий. З таким матеріалом зручно працювати. М'яка черепиця легко і міцно лягає на поверхні даху. Монтаж м'якої черепиці виробляють за допомогою саморізів і спеціального будівельного клею. Утеплення даху та покрівлі це важливий аспект будь-якого будинку, при виборі покрівельних матеріалів зверніть увагу на якість і характеристики виробу. Ремонт даху м'якого типу відбувається найчастіше від того, що деякі сегменти полотна можуть пошкодитись або потріскатися. Монтаж покрівлі при цьому проходить технічне обслуговування раз у п'ять років у цілях виявлення проблеми.

 Автор Елена Ремотик

г. Черновцы

досвідчена бригада зі своїм інструментом і досвідом роботи. доступні ціни. якість роботи гарантуємо.

Будівництво і реконструкція покрівлі, ПП Стройдом

Черновцы, ул. Головна, 265С

Силами нашої компанії ви зможете не тільки реконструювати або побудувати нову покрівлю, але і придбати якісний з гарантією покрівельний матеріал за дуже привабливою ціною.

Руберойд, покрівельні роботи

Индекс доверия1 Отзывов
Руберойд, покрівельні роботи

г. Черновцы

Бригада зі своїм інструментом виконує всі види покрівельних робіт: руберойд, м'яка покрівля, металочерепиця, встановлення крокв, утеплення даху. Гарантія! Доступні ціни!

Укладання покрівлі, Лідер-98, ТОВ

Индекс доверия0 Отзывов
Укладання покрівлі, Лідер-98, ТОВ

Черновцы, ул. Руська, 129

Монтаж покрівлі це роботи, яка робиться на довгі роки і дуже важливо вибрати якісну покрівлю, щоб надалі не було проблем. Укладання покрівлі займає від 1 місяця до 2-х, в залежності від складності виконуваних робіт.

Ремонт покрівлі, ПП "Санітарія"

Индекс доверия1 Отзывов
Ремонт покрівлі, ПП "Санітарія"

Черновцы, Б.Г.Сталинграда, 5

Роблячи ремонт покрівлі, слід все ретельно спланувати, так як виконання даного виду роботи є складним у плані технологічного виконання і вимагає максимальної уважності. Вибравши один раз надійне покриття даху можна забути про вологи і вогкості, так як вда ...

М'які покрівлі

Индекс доверия0 Отзывов
М'які покрівлі

г. Черновцы

Ремонт м'якої (плоскої) покрівлі евроруберойдом - ремонт скатної покрівлі окремими місцями (усунення течі) - капітальний ремонт плоскої покрівлі з розбиранням існуючого покриття, Відновленням ухилів, утепленням - капітальний ремонт скатної покрівлі c ...

Покрівля будь-якої складності, МДМ СИСТЕМИ * ТОВ

Черновцы, ул.Головна, 198-а

Втілити ідею в життя допоможуть професійні будівельники. Від фундаменту до покрівлі, дотримуючи всі технологічні та будівельні норми, будівельники нашої компанії у встановлені терміни зведуть і здадуть під "ключ" об'єкт будь-якої складності.