banner vobu 750x100
Виготовлення та розрахунок сходів (гвинтові, деревяні, з дерева)

Виготовлення та розрахунок сходів (гвинтові, деревяні, з дерева)

Будівництво та виготовлення сходів - це дуже складний і трудомісткий процес, який вимагає певних професійних навичок. Найчастіше, про сходи починають замислюватися тільки тоді, коли будівництво будинку підходить до кінця. Це - неправильно. Деякі правила і норми розглянемо в цій статті.

Виконуючи виготовлення та будівництво сходів, потрібно враховувати безліч вимог, крім естетичних. Незалежно від того, знаходяться сходи в будинку або на вулиці, вони мають бути безпечними, зручними, надійними, зручними і стійкими. Найбільшою мірою, техніка і дизайн сходів на замовлення залежать від вибору матеріалів, які будуть використовуватися, конфігурації і опорної конструкції сходів. Виготовлення сходів у Рівному та інших містах, виконується з різних матеріалів. Все залежить від бажання замовника. Бувають деревяні сходи, які так само як і металеві сходи, користуються попитом серед покупців. Також існують гвинтові сходи бетонні сходи. Деревяні сходи користуються великим попитом, так як дерево - це традиційний і екологічний матеріал, який може бути різних відтінків і використовуватися в різних стилях. Сходи з дерева - це класика, яка буде в моді завжди.

Металеві сходи заново входять в моду. Саме з цього матеріалу виготовляються пожежники і навіть сходи. Вони відрізняються високою міцністю, і в той же час витонченістю. З металу досить часто виготовляють перила для сходів. Якщо ви не хочете традиційну маршові сходи, то ваш варіант - гвинтові сходи. Виготовлені з незвичайним віялом ступенів, які закріплені на центральній опорі, гвинтові сходи, найчастіше, стають яскравою та оригінальною частиною інтер'єру.

Існує ряд помилок, яких слід уникати виконуючи будівництво сходів:

  • Сходи почали будувати, тільки після того, як закінчили будувати будинок.
  • Сходи в будинку були встановлені на початковому етапі будівництва будинку.
  • Дизайн сходів, які повинні використовуватися як тимчасові, використовуються як постійні.
  • Виготовлення сходів виконано не у відповідності з основними вимогами і нормами.
  • Перила для сходів встановлені неправильно або зовсім не встановлені.

Будь-які сходи з дерева, бетонні сходи, сходи та інші, вимагають ретельного проектування і точного розрахунку. Для виготовлення та будівництва сходів існую безліч різних компаній як в Рівному, так і в інших містах. Складна конфігурація сходи для будинку - це завжди велика проблема, так як в такому випадку меблі занести по сходах буде дуже складно, особливо якщо це гвинтові сходи. Якщо ви вважаєте, що приїхавши до наприклад, в Рівному, ви знайдете там модного дизайнера, який зробить вам красиву сходи для будинку, то це ще не означає, що він зробить її функціональними. Сходи є необхідним атрибутом для будинків, які мають два і більше поверхів. Також, вона є додатковим прикрасою інтер'єру.

 Автор Елена Ремотик

Сходи та поручні металеві

Индекс доверия0 Отзывов
Сходи та поручні металеві

м. Рівне

Виготовлення металевих сходів та поручнів різного рівня складності. Ручна декоративна ковка. Врахуємо всі Ваші побажання щодо дизайну, якості та вартості. Виїзд майстра для консультації та прорахунку безкоштовний (в межах міста). Телефонуйте - домовимося ...

Виготовлення сходів різної складності та конфігурації

м. Рівне

Виготовлення сходів різної складності та конфігурації, по бетону, металокаркасі та деревяній основі із твердих порід деревени (дуб, ясен, горіх, червоне дерево)

Сходи і перила, ТзОВ - фірма "Сіменс Габро"

м. Рівне, вул. Орлова, 47

ТзОВ - фірма "Сіменс Габро" працює в галузі каменеобробки 14 років. Основна діяльність підприємства - виготовлення виробів з граніту, габро, базальту, обробка природного каменю та надання будівельних послуг. Наша виробнича база розташована в м. Костоп ...

Професійне встановлення дерев'яних сходів з дуба і бука, ПП Велетик І. Д.

г. Ровно

проект, зварка металевого каркасу, монтаж, демонтаж, тонування виготовлених сходів, лакування готової продукції