banner vobu 750x100
Чоловік на годину, побутові послуги, домашній майстер, дрібний ремонт

Чоловік на годину, побутові послуги, домашній майстер, дрібний ремонт

Послуги, які надають деякі фірми - чоловік на годину і дружина на годину - є дуже популярними на сьогоднішній день. Якщо ви вважаєте, що після того, як зробили капітальний ремонт у Рівному, або якомусь іншому місті, ваша квартира буде знаходитися в ідеальному стані тривалий час, то ви помиляєтеся. Які-небудь незначні неполадки, наприклад, протікає кран або нещільно зачинені дверцята шафи, все одно будуть присутні. Виправити ці недоліки може і чоловік, але якщо його там немає, то це здатний зробити майстер на всі руки.

Чоловік на годину - це послуга, яку надають за цілком прийнятну ціну. В дрібний побутовий ремонт, який здатний виконати чоловік на годину, входять велика кількість послуг:

  • Домашній майстер може виконати монтаж і демонтаж сантехніки;
  • Приватний майстер може усунути трубні засмічення;
  • Чоловік на годину здатний встановити і налаштувати різну техніку в будинку;
  • Майстер ремонтує і замінює дверні замки;
  • Також, майстер на годину може повісити вам нову люстру або прибити поличку.

І багато інші послуги здатний надати домашній майстер.

Деякі фірми,в Рівному і не тільки, пропонують ще одну послугу - дружина на годину. Така послуга буде особливо корисна неодруженим чоловікам, які не дуже слідкують за порядком у своїй квартирі. Якщо приватний майстер виконує дрібний побутовий ремонт, то жінка на годину може зробити генеральне або часткову прибирання, сходити в продуктовий магазин, приготувати їжу і так далі.

Якщо ви все-таки вирішили скористатися послугою " майстер на годину, то перед тим як замовити її, складіть список всіх справ, які б ви хотіли, щоб майстер виконав. Вмикайте навіть незначні, на ваш погляд, послуги. Адже заміна розетки або лагодження протікає крана не будуть коштувати дуже дорого, а вам заощадить час.

Рівне та інші міста, надають подібні фірми, які мають свій сайт в інтернеті. Для того щоб виконати який-небудь дрібний ремонт, вам не доведеться намагатися додзвонюватися в комунальні служби або стояти у величезних чергах. Вам потрібно всього лише оформити заявку на сайті фірми, де ви вкажете зручний вам час для прийняття майстра на дому. Фахівець прийде вчасно і повністю підготовленим. Що стосується недоліків даної послуги, то він може бути тільки один - ціна за виконувані послуги буде трохи вище, ніж робота звичайного працівника Жеку.

Якщо у вас вічно немає часу на незначний ремонт побутової, майстер на всі руки зможе вам допомогти у вирішенні цих проблем. Свою роботу чоловіки на годину виконують оперативно і якісно. У вас навряд будуть претензії до такого фахівця, так як найчастіше, в таких фірмах, які вам може запропонувати Рівне та інші міста, працюють справжні професіонали. Ціна за надані послуги чоловіком на годину на порядок вище, ніж за послуги працівника комунальних служб, але якість виконання того варто.

 Автор Елена Ремотик
Майстер на дві руки. електрик, сантехнік, столяр

г. Ровно

- установка і ремонт мийок, унітазів, ванн, змішувачів; - складання та ремонт меблів; - монтаж , демонтаж, ремонт дверних блоків; - встановлення нових та заміна старих дверних замків; - установка карнизів; - навішування полиць, дзеркал, картин, ...

Сервісна служба "ДомоСервис"

Индекс доверия0 Отзывов
Сервісна служба "ДомоСервис"

Ровно, ул. Черновола 13, оф 408

"ДомоСервис" - це служба, яка допоможе Вам вирішити побутові домашні проблеми. Для цього Вам необхідно зателефонувати за номером (0362)45-45-50 і розповісти диспетчеру, якого майстра або майстриню Вам потрібно. Майстри "ДомоСервис" приїдуть вчасно і В ...