banner vobu 750x100
Малярні роботи, штукатурні роботи, фарбування стін, стелі

Малярні роботи, штукатурні роботи, фарбування стін, стелі

Малярні роботи - це одна з найбільш важливих сторін ремонту. Але перш ніж шукати у Львові майстрів для їх виконання, необхідно знати, у чому відмінність між такими поняттями як малярські роботи, штукатурні роботи, з яких будівельних процесів вони складаються і в якій послідовності виконуються. Тобто за що беруть гроші майстра з ремонту.

Формулу послідовності таких робіт можна викласти приблизно так: стіну грунтують, потім штукатурять, потім знову ґрунтують і після шпаклюють, знову ж таки слідує ґрунтовка і тільки потім може проводитися фарбування або обклеювання стін шпалерами. Саме така і ніяка інша послідовність є гарантом відмінної якості і довговічності будь-якого ремонту.

Перш ніж приступити до реалізації даної формули, необхідно здійснити вирівнювання стін. Ще років десять тому цей процес був одним з найдовших в ремонті. Але сьогодні вибір вирівнюючих сумішей досить широкий, і в будівельних супермаркетах, якими усіяний весь Львів, можна знайти суміші з якими вирівнювання стін не тільки значно спрощується, але і скорочується за часом. І вже після того, як стіни вирівняні, можна приступати до такого процесу, як штукатурні роботи.

Отже, ґрунтовка. У нашій формулі цей процес повторюється кілька разів. А все тому що якісна обробка стін без ґрунтовки неможлива. Цінність і значущість ґрунтовки полягає в її адгезійних якостях. Тобто без ґрунтовки неможлива ні штукатурка стін, ні вже тим більше забарвлення або поклейка шпалер. Тому як саме ґрунтовий склад забезпечує зчеплення поверхні стіни зі штукатуркою, шпаклівкою або фарбою.

Наступний процес - штукатурка. Такі процеси, як штукатурка стін та стелі відрізняються між собою мало чим. Але чому то в Львові, як в принципі і скрізь, штукатурка стелі коштує в рази дорожче. Штукатурять стіни для того, щоб виправити всі наявні вади у вигляді перепадів, швів, тріщин. Різних складів за якістю і ціною в магазинах досить багато, і підбирати їх слід виходячи з потреб і фінансових можливостей.

Ручна штукатурка в нашій країні потроху відходить у минуле, і Львів тому не виключення. На зміну ручній приходить машинна штукатурка, яка значно виграє за ціною і за якістю.

Машинна штукатурка дешевше і якісніше з тієї простої причини, що значно скорочує весь процес оштукатурювання. Тобто машина сама заважає розчин, а потім накидає його на стіну або на стелю.

Отже, великі вади на стінах виправить штукатурка, то виправити дрібні може тільки шпаклівка стін, або як її ще називають - шпаклівка стін. Притому обидва словосполучення правильні і позначає один і той же процес. Шпаклювання стін необхідно проводити обов'язково, так як без цього не можлива ні фарбування стін, ні обклеювання стін шпалерами. Чим відрізняється така обробка стін, як штукатурка, залежно від того, що планується робити зі стінами далі?

Шпаклівка стін під шпалери повинна бути ідеально рівною. Втім, не залежно від того, що планується далі - поклейка шпалер або фарбування стін, шпаклівка стін повинна бути виконана ідеально. Шпаклівка стін під шпалери проводиться за допомогою спеціальних сумішей. Краще не купувати суміші в готовому вигляді, а приготувати суміш самостійно з сухого складу. Таким чином можна отримати суміш необхідної консистенції. Тому як якщо суміш буде занадто густий або занадто рідкою, залишаться сліди від шпателя, а отже, подальше фарбування або обклеювання порядком ускладняться.

Останнім часом для обробки стін дуже часто використовують різні декоративні штукатурки. Вони можуть бути як кольоровими, так і білими - в такому разі провадиться додаткова фарбування поверхні. Декоративні штукатурки невибагливі, тому з ними Малярні роботи значно спрощуються. Є тільки кілька нюансів:

  • перед тим як наносить штукатурку, потрібно дати стінам «відпочити» мінімум три тижні;
  • шпаклювання стін, на які планується наносити декоративну штукатурку повинна відбуватися з використанням спеціальної шпатлевочной сітки;
  • використання фінішних шпаклівок неприпустимо;
  • кожен шар шпаклівки повинен сохнути мінімум добу.
 Автор Елена Ремотик
Малярні роботи, Якість за розумні гроші

м. Львів

Косметичний ремонт квартир,офісів. Пропонуєм швидко та якісно оновити ваше приміщення.Шпаклювання,перефарбування,шпалери. Швидкість виконання. Якість за розумні гроші.Ми знаходим спільну мову з кожним клієнтом.

Вапняна штукатурка, шпаклівка

Индекс доверия0 Отзывов
Вапняна штукатурка, шпаклівка

м. Львів

Бригада з досвідом роботи ПРОФЕСІЙНО виконує екологічно чистий ремонт вапняною шпаклівкою ШТУК з використанням затирочних машин. Фарбуємо вапняною фарбою. Якість робіт-НАЙВИЩА. Доставка матеріалу.

Внутрішні малярні роботи

Индекс доверия0 Отзывов

Львівська обл., м.Львів, вул. С. Петлюри, 34В/39

Професійне виконання внутрішніх ремонтних робіт, згідно до вимог дизайну. До переліку наших робіт входять наступні послуги: - укладання плитки; - перетягування стін екологічно-чистими матеріалами; - малярні роботи; - робота з гіпсокартоном; - паркетн ...

Малярка та внутрішні роботи

Индекс доверия0 Отзывов
Малярка та внутрішні роботи

м. Львів

Основними напрямами діяльності Будівельної бригади є: • влаштування підвісних стель; • малярні роботи; • монтаж гіпсокартонних конструкцій; • укладання плитки; • інші ремонтно-будівельні роботи. Якість та порядність гарантуємо. Ми в стислі ...

Малярні роботи, Коралбуд, ЧП

Индекс доверия0 Отзывов
Малярні роботи, Коралбуд, ЧП

м. Львів, вул. Хвильового, 44

• Малярные работы • Малярные работы и отделка фасадов в строительстве • Монтаж лестниц, площадок обслуживания и ограждения • Строительство водопроводных и канализационных сетей • Строительство капитальное