banner vobu 750x100
Гіпсокартонні конструкції, монтаж, стелі та стін з гіпсокартону

Гіпсокартонні конструкції, монтаж, стелі та стін з гіпсокартону

При проведенні ремонтних і будівельних робіт широко використовується такий популярний і універсальний матеріал, як гіпсокартон. Це двошаровий аркуш щільного будівельного картону, заповнений гіпсової масою з наповненнями.

З використанням даного матеріалу монтують гіпсокартонні конструкції, що виробляють обшивку стін і навіть встановлюють цілі стіни з гіпсокартону. Цей матеріал використовують як при проведенні ремонтних і будівельних робіт в квартирах і будинках, так і в офісних, торгових центрах, виробничих і складських приміщеннях. Львів зі своїми різноманітними будівлями, яскраво демонструє різноманітні підходи у використанні гипсокартона. Гіпсокартонні роботи не вимагають глибоких будівельних знань і досвіду, монтаж гіпсокартону досить простий.

Монтаж стелі з гіпсокартону став популярний у Львові за рахунок можливості втілення різноманітних дизайнерських ідей і простоти цих робіт. Гіпсокартонні стелі мають рівну поверхню і дають можливість зробити будь-який вид обробки. Завдяки своїм характеристикам, монтаж стелі з гіпсокартону дозволяє надати приміщенню виразності, ексклюзивності та своєрідності. У Львові велику популярність і широке поширення отримали багаторівневі стелі з гіпсокартону. Такі гіпсокартонні стелі дозволяють легко приховати електричні та вентиляційні комунікації, вмонтувати світильники, приховати їх нерівності і дефекти стелі. Багаторівневі стелі з гіпсокартону дають можливість зрадити стелі унікальної і неповторної форми.

Гіпсокартонні перегородки використовуються при необхідності створення огороджувальних та розділових конструкцій. Арки з гіпсокартону, як і стелі, що відрізняються простотою монтажу, міцністю конструкції, забезпечують шумо - і звукоізоляцію. Монтаж гіпсокартону залежить від мети і результату, якого ви хочете добитися.

Також арки з гіпсокартону обійдуться Вам значно дешевше, ніж зведення їх з іншого матеріалу. Щоб створити гіпсокартонні перегородки потрібні тільки металопрофіль та гіпсокартон, при створенні цегляної стіни потрібно цегла, пісок, цемент, металеві прути, вода, що обійдеться значно дорожче, ніж роботи з гіпсокартоном. Але найголовніше, якщо у Вас немає досвіду кладки цегли, самостійно виконати ці роботи навряд чи вийде, на відміну від арок з гіпсокартону.

Стіни з гіпсокартону, аналогічно перегородок, монтуються на металевий каркас, але тільки з одного боку. Оздоблення стін гіпсокартоном дозволяє приховати нерівності і створити різноманітні полички, ніші, підставки і т. п.

Обшивка стін гіпсокартоном може здійснюватися навіть у приміщеннях з підвищеною вологістю, будь то ванна кімната або басейн. За таких умов робота з гіпсокартоном повинна проводитися з використанням гидроустойчивого матеріалу.

Оздоблення стін гіпсокартоном також більш приваблива, ніж виконання штукатурних робіт тим, що Гіпсокартонні роботи виконуються без пилу і нанесення приміщення бруду. Обшивка стін гіпсокартоном практично і економічно вигідніше і зручніше, ніж будь-який інший варіант.

Таким чином, Львів з великою кількістю представників будівельних професій використовує гіпсокартон у всіх можливих випадках і варіаціях, оскільки він значно здешевлює і спрощує виконання монтажних і будівельних робіт.

 Автор Елена Ремотик
Монтаж гіпсокартонних конструкцій та підвісних стель типу АРМСТРОНГ

Львів, Навроцького 1

виконуєм такі види робіт: •влаштування підвісних стель; •малярні роботи; •монтаж гіпсокартонних конструкцій; •укладання плитки; •інші ремонтно-будівельні роботи. На сьогоднішній день займає впевнені позиції в області монтажу гіпсокартонних конструкцій та ...

Гіпсокартонні роботи професійно

Индекс доверия0 Отзывов
Гіпсокартонні роботи професійно

м. Львів

Гіпсокартонні роботи будь-якої складності стін, стель, перегородок, електрика, Петро.

Гіпсокартон, стіни, стелі, перегородки

м. Львів

Вагонка, гіпсокартон,шпаклівка. Стіни ,стелі, перегородки. Квартири, офіси,котеджі. Довірте роботу професіоналам

Проводимо монтаж гіпсокартонних конструкцій будь-якої складності!

м. Львів

Досвід роботи 12років. Професійна лазерна розмітка.Монтаж перегородок, фальш-стін,стель простих,стель складних,мансардні приміщення.Швидко,якісно,недорого.Працюємо р. по Львову.

Гіпсокартонні конструкції, Інтергіпс

Львов, проспект В. Чорновола, 67, офіс 309

Якщо у Вас виникла потреба в оздоблені приміщень житлового, адміністративного або промислового призначення із використанням гіпсокартону, конструкцій для підвісних стель та виконання інших оздоблювальних робіт, тоді найкращим рішенням буде звернутись в ...