banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Соборна 14а
Главный телефон
(0362) 63-61-82, (050) 521-50-59, (095) 629-07-00Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Проектирование, монтаж, обслуживание бассейнов различных типов. Монтаж финских саун, русских и турецких бань, SPA комплексов.

Бетонні басейни не відносяться до категорії «економ»-класу, але залишаються самим популярним вибором із всіх типів басейнів. У більшості людей слово «басейн» асоціюється саме з бетонним басейном. Статистика показує, що таких 55-65% від загальної кількості басейнів що будуються за рік.

Залізобетон і досі являється самим популярним матеріалом для басейну. Чаша бетонного басейну виливається в декілька етапів. Після риття котловану засипається пісочно-щебенева підсипка, заливається опорна плита під дно чаші басейну. Далі встановлується опалубка для заливки дна та стін чаші. На даному етапі чаша набуває бажаної форми. Ззовні бетонна чаша покривається штукатуркою.

Далі проводяться роботи по гідроізоляції дна і стін чаші. На заключному етапі проводиться чистове лицювання чаші мозаїкою, керамічною плиткою, або ж покривається ПВХ-плівкою (лайнером). Ми пропонуємо великий вибір скляної та керамічної мозаїки а також плитки для лицювання чаші басейну. 70% всіх басейнів світу покриті ПВХ-плівкою. Лайнер всіх кольорів і відтінків виглядає як плитка чи мозаїка, а додактово замовлений малюнок зробить Ваш басейн ексклюзивним. Також для обробки борта басейну Ми пропонуємо копінговий камінь.
Карта