banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Курчатова, 32а
Главный телефон
(0362) 43-06-41, (0362) 43-06-42, (0362) 23-62-29Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
- строительство жилых и промышленных объектов
- строительство дорог
- кровельные работы
- все виды ремонтно-отделочных работ: малярные, штукатурные, облицовочные работы, поклейка обоев, укладка полов и напольных покрытий, установка подвесных потолков и другие
- бетонные работы (приготовление бетонной смеси, доставка на строительный объект, уплотнение, контроль качества)
продажа цемента

Компанія "Будтех-пром" ліцензія серія АГ № 574712 більше 4-х років являється провідним виконавцем будівельних робіт на території Рівненської області. Наша компанія з'явилася як продукт злиття декількох будівельних організацій, базисна і найстаріша з яких ТзОВ "БМУ "Промбуд-3", має досвід роботи 50 років.

За цей період створений хороший і згуртований колектив професіоналів. Спеціалісти компанії не зупиняються на досягнутому: постійно вивчають ринок послуг та удосконалюють свої навики та кваліфікацію на різноманітних навчальних семінарах Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, при цьому вводять нові технології і матеріали в будівництво.

Стаж основного інженерно-технічного складу досягає 35 років в сфері будівництва, тож на підприємстві діє постійний обмін досвідом між молодими та досвідченими працівниками, так би мовити поєднання молодості та досвіду.
Карта