banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Костромська, 25
Главный телефон
(0362) 69-34-68, (067) 362-74-95Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
ТОВ «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД»

«РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» працює на українському будівельному ринку з 1996 року. За цей період завоювала довіру і прихильність багатьох задоволених клієнтів та партнерів, серед яких як приватні особи, представники малого та великого бізнесу, так і державні бюджетні установи.

Місія компанії РЕНОМЕ-ЄВРОБУД - здійснювати комплекс будівельно-монтажних робіт із застосуванням сучасних технологій. Будвати вчасно, якісно і з врахуванням вимог клієнта.

Всі роботи над об’єктами виконуються відповідно до чіткого графіка, кожний етап робіт закінчується точно в термін, компанія ні на крок не відступає від своїх зобов’язань і готова братися за термінові, оперативні роботи різного рівня складності.

Основні напрями діяльності РЕНОМЕ-ЄВРОБУД на ринку будівельних послуг:

- капітальне будівництво
- повний комплекс генпідрядних послуг
- зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи, утеплення фасадів будівель
- монтаж внутрішніх інженерних мереж та систем

Гнучкий творчий підхід до будь якої поставленої задачі у поєднанні з організаційною дисципліною та високою виробничою культурою, а також використання досвіду та матеріалів провідних європейських компаній дозволяють досягати дійсно високої якості виконуваних робіт.

Висока кваліфікація, порядність та надійність фахівців компанії, надання гарантії на матеріали і роботи, значний досвід, оперативність у рішенні проблем, нестандартні проектні рішення, а також використання сучасних технологій у своїй галузі — усе це компанія пропонує своїм замовникам і партнерам.

Компанія «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» за 2007–2011 роки впевнено заявила про себе на ринку житлового будівництва, стала взірцем якості, організованості будівництва. Досвід отриманий компанією в попередні роки дав можливість будувати швидкими темпами, та високою якістю будівельно-монтажних робіт.

Виконувати всі свої зобов’язання ТОВ «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» як інвестору-генпідряднику вдається за рахунок наявності висококваліфікованих кадрів, які мають високий рівень підготовки для виконання всього комплексу будівельно-монтажних робіт, потужної матеріально-технічної бази, вмілому фінансовому управлінню та бездоганної репутації.
Карта