ТОВ ФАСКО ГРУП було засновано в березні 2018 року у місті Києві. З цього моменту компанія розпочала свій шлях на ринку будівельних послуг столиці і на даний момент надає повний комплекс послуг з будівництва, ремонту комерційних, житлових та промислових будівель у м. Києві та на території України. Компанія має будівельну Ліцензію класу наслідків СС3 та всю необхідну дозвільну документацію. 

      Будівельна компанія виконує в повному обсязі будівельні роботи і надає функції генерального підрядника.

     Досвічені висококваліфіковані спеціалісти забезпечують детальне планування і реалізацію кожного етапу будівництва, здійснюють контроль якості будівельних робіт і використання матеріалів.

     Досвід будівництва будівель та споруд, в т.ч. з моноліту, металопрофілю, прокладка внутрішніх та зовнішніх комунікацій, ремонту існуючих об’єктів дозволяють забезпечувати своєчасне і точне виконання зобов’язань по укладених контрактах.

     Стратегія розвитку компанії будується на створенні довгострокових, довірних партнерських відносинах з нашими клієнтами і партнерами. Виконується вона завдяки принципам компанії: висока якість робіт, максимальна прозорість, чітке дотримання будівельних норм і договірних документів, абсолютна конфеденційність.

       За роки плідної роботи фахівцями нашої компанії було реалізовано безліч вдалих Проєктів в комерційному та приватному будівництві. Деякі з цікавих Проєктів викладено на сайті, а також в Презентації компанії. 

Ми не стоїмо на одному місці і постійно розвиваємося, пізнаючи нові технології та освоюючи нові техніки виконання робіт.
Давайте будемо розвиватися разом!