banner vobu 750x100
Адрес
33001, Україна , м. Рівне, вул. Біла 5а
Главный телефон
(097) 867-54-32Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (4)
Основне призначення покрівельних плівок та мембран – захистити теплоізоляційний шар від зовнішньої та внутрішньої вологи і забезпечити його функціональність. Іншими словами, це ізоляційні матеріали, що запобігають потраплянню до утеплювача вологи з підпокрівельного простору та/або затримують випари з внутрішніх приміщень будівлі. Крім того, покрівельні плівки та мембрани сприяють відведенню вологи, яка з тих чи інших причин вже накопичилась у теплоізоляції.
Використання плівок і мембран дозволяє належним чином організувати покрівельну вентиляцію, яка забезпечить безперервну циркуляцію повітря – тому вологе повітря, пара і конденсат будуть своєчасно виводитись із покрівлі. Окрім того, у шарі між покрівлею та утеплювачем утворюється термічний простір з певним мікрокліматом. Внаслідок цього, у літній період зменшиться нагрівання приміщень, а взимку на поверхні покрівлі не буде утворюватись обледеніння.
Підпокрівельна плівка або дифузійна мембрана є незамінними допоміжними матеріалами під час теплоізоляції приміщень, коли в якості утеплювача використовується скловата або базальтова вата. Відсутність або неправильний монтаж плівок часто призводять до потрапляння вологи у шар теплоізоляції, що підвищує її теплопровідність. Накопичення вологи в утеплювачі має сумний результат: зниження функціональних властивостей, промерзання, зволоження дерев'яних конструкцій, поява плісняви, грибка і т.п.
Карта