banner vobu 750x100
Адрес
м. Рівне, вул. Курчатова, 26
Главный телефон
(0362) 64-24-10, (067) 363-50-33Скажите, что Вы нашли объявление на портале "МойРемонт"
Фотографии (1)
Внутрішні опоряджувальні роботи виконуються вже по готовим комунікаціям згідно розробленого дизайну, якщо ви хочите, щось оригінальне і не таке як у всіх, або без дизайну з використанням стандартних елементів оздоблення.

Отже починаємо із утеплення пінопластом або керамзитом поверх якого виконуємо чорнову бетонну стяжку - вона сховає нам усі комунікації, що лежать на землі: водопровід, каналізація, тепла підлога.

Під час кристалізації бетону випаровується велика кількість вологи і якщо ви спочатку зробите гіпсокартонні роботи то доки бетон висохне - стеля, в прямому сенсі, розмокне і впаде. Далі штукатуримо стіни і ховаємо під шаром вапняного чи гіпсового розчину усі комунікації в стінах: труби та електрику, устанавлюємо міжкімнатні двері. Слідуючий етап - гіпсокартонні роботи. В першу чергу - це стеля в один, два чи три рівні (в залежності від дизайну); далі арки та ніші.

Прийшла черга шпаклювальних робіт. Якщо ви штукатурили вапняно-цементним розчином то спочатку наноситься стартова шпаклівка, а затів - фінішна. Якщо штукатурилося гіпсовою сумішю - зразу можна шпаклювати фінішною масою. Гіпсокартонні шви зароблюються стрічкою для швів, ставляться кутики та теж шпаклюються тільки фінішною шпаклівкою.

Далі на стелю клеються пінопластові чи полівеританові фрізи та знову повертаємося до підлоги для влаштування чистової стяжки під ламінат чи інше покриття, виконуємо лицювання керамічною плиткою, навішуємо сантехнічне обладнання. Після усіх пильних робіт оздоблюємо стіни декоративною штукатуркою, обоями чи фарбуванням, заодно фарбуємо стелю. Завершальним етапом буде навішування розеток, включателів, люстр, світильників, укладка ламінату, влаштування плінтусів, монтаж натяжних стель та вологе прибирання.
Карта